Henry Cavill i The Witcher
Foto: Netflix

Netflix avslutter "The Witcher" med femte sesong

Filmweb
Publisert:

Liam Hemsworth skal bringe Geralt gjennom to sesonger, før monsterjegeren tar farvel med fansen.

Annonse

Netflix har gitt tommel opp til en femte sesong av "The Witcher", som ifølge strømmetjenesten vil bli den populære fantasyseriens siste. Det er også bekreftet at fjerde sesong nå er i produksjon, og at den vil spilles inn sammenhengende med sesong 5. Det skriver Variety.

I oktober 2022 annonserte Netflix at fjerde sesong erstatter Henry Cavill (40) med Liam Hemsworth (34) i hovedrollen som Geralt, og vi må innrømme at det føles som om noe mangler, allerede nå - før sesongen er sluppet.

Netflix har nemlig servert en liten sniktitt på "Witcher"-gjengens første gjennomgang av sesong 4-manuset, der vi ser Hemsworth smile bak "Geralt"-skiltet, trygt plassert mellom skuespillerne Anya Chalotra (Yennefer) og Joey Batey (Jaskier the bard).

Se videoen under:

Annonse

Da nyheten om skuespillerbyttet ble offentliggjort, delte både Cavill og Hemsworth sine offisielle uttalelser på Instagram.

- Reisen min som Geralt av Rivia har vært fylt av både monstre og eventyr, men nå kommer jeg dessverre til å legge fra meg medaljongen og sverdene mine før sesong 4. Min stedfortreder, den fantastiske herr Liam Hemsworth, vil overta kappen til Hvite Ulv, skrev Cavill om å forlate drømmerollen.

- Som Witcher-fan, er jeg overlykkelig over muligheten til å spille Geralt av Rivia. Henry Cavill har vært en utrolig Geralt, og jeg er beæret over at han overleverer tøylene til meg, og lar meg plukke opp Hvite Ulvs sverd i det neste kapittelet i eventyret hans, skrev Hemsworth.

Annonse

"The Witcher" bygger på Andrzej Sapkowskis bokserie som tidligere har blitt filmatisert, i både film- og serieform, på polsk. Her hjemme er serien derimot best kjent som grunnlaget for spillene med samme navn. Over 40 millioner eksemplarer av spillene har blitt solgt på verdensbasis.

Første sesong av Netflix-serien ble sluppet i 2019 og fortalte historien om tre individers sammenflettede skjebner i den enorme verdenen Kontinentet, der mennesker, alver, witchere, gnomer og monstre kjempet for å overleve. I 2021 kom seriens andre sesong, som ble fulgt opp med en todelt trejde sesong i 2023.

Så langt er det ikke offentliggjort en lanseringsdato for sesong 4, men ut ifra hvor produksjonen befinner seg nå, vil vi tippe tidligst en gang i løpet av 2025.

Annonse