Henriette Steenstrup i Pørni sesong 4
Foto: Netflix

Netflix slipper ny Pørni-sesong i sommer!

Filmweb
Publisert:
Sist oppdatert:

Henriette Steenstrups folkefavoritt kommer tilbake med to nye sesonger – og nå vet vi endelig når den første av dem har strømmepremiere!

Annonse

Etter at Viaplay møtte på pengeproblemet har Pørni, Norges kanskje mest elskede dramakomedie, meldt overgang til Netflix, og i mars ble det kjent at strømmegiganten skal slippe både sesong 4 og 5 av serien.

Den kritikerroste humorserien, som har Henriette Steenstrup (49) i hovedrollen, fortsetter 8. august. Sesongen består av seks episoder, og sammen med annonseringen har Netflix lagt ut et klipp!

Serien handler om den middelaldrende alenemoren Pernille (Steenstrup), også kjent som "Pørni," som famler seg gjennom hverdagen med tre tenåringer samtidig som hun tar seg av sin aldrende far, navigerer i en jobb innen barneomsorg, og møter på mange gjenkjennelige utfordringer.

Annonse

I den kommende fjerde sesongen har gått to år siden sist vi så henne, og våren nærmer seg. Pørni er i et nytt forhold og nyter et noenlunde stabilt liv - i Pørnis målestokk. Men når Bjørnar flytter tilbake til Oslo og overtar Yngvars gamle sjefsstilling, tar livet en uventet vending. Kan de gå tilbake til å være venner og kolleger med den historien de deler?

Henriette Steenstrup i Pørni sesong 4
RETT RUNDT HJØRNET: Henriette Steenstrup i sesong 4 av "Pørni", Foto: Netflix

I tillegg til Steenstrup, byr Pørni på skuespillere som Nils Ole Oftebro, Jon Ranes, Jan Gunnar Røise, Vivild Falk Berg, Ebba Jacobsen Öberg, Henrik Mestad og Deniz Kaya.

Annonse