Suits

"Suits"-spinoff lover "samme energi og pene mennesker"

Filmweb
Publisert:
Sist oppdatert:

Gladnyhet til deg som ikke fikk nok etter ni sesonger av seriesuksessen "Suits".

Annonse

Aaron Korsh, skaperen av "Suits", har skrevet en spinoff til den populære serien, og vi er allerede lovet "den samme energien og de pene menneskene som originalen hadde".

Handlingen i den nye serien er satt til L.A., originalen foregikk i NY, og vil "foregå i samme tidsramme" som forgjengeren, ifølge Beatrice Springborn, sjefen for Universal International Studios.

- Vi arbeider med den akkurat nå, røpet Springborn under TV-messen Content London onsdag, og omtalte serien som "så morsom og glad", ifølge Variety.

- Mange streamere er på utkikk etter pågående serier, ting som føles enkelt å se. Serien vår "Suits" er enormt stor på Netflix, forklarte hun videre.

Annonse

- Det er utrolig pene mennesker i flotte klær, men når det kommer til stykket får du ikke en vellykket serie kun basert på det.

- Den må ha god historiefortelling og flott karakterarbeid. Så hvordan lager man noe pågående, litt glossy og som er en fortsettende serie som alle vil ha?

Vel, her kommer altså den nye spinoffen inn i bildet. Til tross for at Springborn omtalte serien som "Suits L.A." under panelsamtalen, er det foreløpig ikke annonsert en offisiell tittel for prosjektet. Vi har heller ingen informasjon om rollelista eller handlingen, men pene mennesker er vi i det minste sikret på skjermen. Yay.

"Suits" ble sluppet i 2011 og fortsatte gjennom ni sesonger til 2019. I serien følger vi college-avhopperen Mike Ross, som ender opp som en lovende advokat i et stort firma i New York - til tross for at han mangler utdannelsen. Ross teamer opp med den karismatiske advokaten Harvey Specter, og sammen forsøker de å navigere gjennom intriger og utfordringer i advokatverdenen.

Annonse

Se hvor du kan streame "Suits" under:

Annonse