Jonah Hauer-King og Anna Próchniak ser på hverandre mens han tatoverer henne, begge iført fangeuniformer, i serien Tatovøren fra Auschwitz
Foto: SkyShowtime

Se den hjerteskjærende traileren til storserien Tatovøren fra Auschwitz

Filmweb
Publisert:

Harvey Keitel og Melanie Lynskey spiller to av hovedrollene i den storslåtte serien om å forelske seg på verdens grusomste sted. Se traileren over!

Annonse

Tatovøren fra Auschwitz er en kommende miniserie, basert på romanen av Heather Morris, som ble utgitt i Norge som "Tatovøren i Auschwitz".

Både boka og serien er inspirert av den virkelige historien om Lali og Gita Sokolov, som møttes da de var fanger i konsentrasjonsleiren under andre verdenskrig.

Harvey Keitel og Melanie Lynskey går ettertenksomt på en sti i Tatovøren fra Auschwitz
Foto: SkyShowtime

I rammehistorien møter vi 84 år gamle Harvey Keitel i rollen som Lali. Han har nylig blitt enkemann, og bestemmer seg for å fortelle om minnene sine til forfatteren, spilt av Melanie Lynskey.

Parallelt følger vi den unge utgaven av Lali (Jonah Hauer-King) som møter og forelsker seg i Gita (Anna Próchniak).

Jonah Hauer-King på et fullstappet frakttog i serien Tatovøren fra Auschwitz
Foto: SkyShowtime

Lali er en slovakisk jøde som i 1942 blir deportert til Auschwitz, konsentrasjonsleiren der over en million jøder ble drept under holocaust.

Kort tid etter ankomst blir Lali utpekt som tatovør, og må tatovere ID-numre på medfangenes armer. En dag møter han Gita når han tatoverer fangenummeret på armen hennes.

Under konstant vakthold av en uforutsigbar SS-offiser, blir Lali og Gita fast bestemt på å holde hverandre i live.

Annonse

Denne uka slapp SkyShowtime traileren til serien, som består av 6 episoder. Alle 6 blir sluppet på strømmetjenesten 7. juni. Legg til serien i huskelista di her!

Tatovøren fra Auschwitz – plakat
Foto: SkyShowtime
Annonse