Ayo Edebiri og Jeremy Allen White i The Bear sesong 2

"The Bear" er i hemmelighet fornyet for en fjerde sesong

Filmweb
Publisert:

Kultserien har dermed to nye sesonger på vei.

Annonse

I begynnelsen av november kunne fans av "The Bear" feire med et bedre måltid, da serien ble fornyet med en tredje sesong på Disney +. Nå viser det seg at en fjerde sesong også har fått grønt lys, og at produksjonsselskapet FX Entertainment planlegger å starte innspillingen så fort de har sesong 3 på film.

Så langt har FX enda til gode å offentliggjøre fornyelsen, men sikre kilder skal ha bekreftet detaljene overfor Variety.

Siden første sesong ble sluppet i 2022, med Carmy aka Jeremy Allen White (31) i spissen, har dramaserien sjarmert seg inn i publikum- og kritiker-hjerter verden over. De to første sesongene har regelrett håvet inn høytstående priser og nominasjoner, både for arbeidet foran og bak kamera.

- "The Bear", som imponerte seerne i sin første sesong, bare for å oppnå enda nye høyder i sesong to, har blitt et kulturelt fenomen, sa FX-leder Nick Grad i en pressemelding i november.

Annonse

- Vi er så stolte av å samarbeide med Christopher Storer (serieskaper), Joanna Calo, Josh Senior (produsenter) og resten av det kreative teamet, og ikke minst de brilliante skuespillerne ledet av Jeremy Allen White, Ayo Edebiri (aka Sydney) og Ebon Moss-Bachrach (aka Richie). Det de og crewet har gjort er virkelig fantastisk, og vi og partnerne våre i Hulu ser i likhet med fansen frem til det neste kapittelet i historien om "The Bear", la Grad til om seriens kommende tredje sesong.

I andre sesong fikk vi se Carmy, Sydney og Richey forvandle sin litt gråtrauste sandwich-sjappe til en snasen fine dining-restaurant. Så langt holdes handlingen i tredje sesong hemmelig, men vi regner med at den vil plukke opp tråden der den slapp i den siste sesongfinalen. Ifølge Variety kan amerikanerne forvente seg sesong 3 allerede i juni, men hittil er det ikke klart når den vil bli tilgjengelig for norske seere.

Annonse