Utdrag fra posteren til fjerde sesong av The Boys
Foto: Prime Video

"The Boys": Fjerde sesong har fått sin første eksplosive trailer!

Filmweb
Publisert:

The Boys are back in town 13. juni på Prime Video.

Annonse

Den offisielle traileren for fjerde sesong av den Emmy-vinnende suksesserien "The Boys" er her.

Traileren ble sluppet under helgens Comic Con-messe i México, og gir oss en smakebit på hva vi har i vente når seriefortsettelsen slippes på Prime Video 13. juni.

Prime Video beskriver sesong 4 slik:

"I sesong fire står verdens skjebne på randen. Victoria Neuman befinner seg nå nærmere Det ovale kontoret enn noensinne, mens hun er under den stramme kontrollen til Homelander, som raskt konsoliderer sin makt.

Annonse

Butcher, som har bare noen få måneder igjen å leve, har mistet både Beccas sønn og sin rolle som leder for The Boys. Resten av teamet er ferdig med hans løgner. Med alt på spill må de nå finne en måte å samarbeide på for å redde verden før det er for sent."

Den ultravoldelige og superhelt-parodierende serien er utviklet av serieskaper Eric Kripke, basert på The New York Times' bestselgende tegneserie av Garth Ennis og Darick Robertson. Duoen er også er med som to av seriens utøvende produsenter, i tillegg til navn som Seth Rogen og Evan Goldberg.

De tre første episodene i fjerde sesong slippes på premieredatoen 13. juni, og deretter vil fem ytterlige episoder slippes ukentlig. Blant skuespillerne som vender tilbake i sine respektive roller, finner vi Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capone, Karen Fukuhara, Colby Minifie, Claudia Doumit og Cameron Crovetti. Vi vil også stifte bekjentskap med nye ansikter i Susan Heyward, Valorie Curry og Jeffrey Dean Morgan.

Teaserplakat til fjerde sesong av Prime Video-serien The Boys
Foto: Prime Video
Annonse