Terrifier 2 - Fra GDrive

Terrifier 2

18 år
2 t. 18 min.
Skrekkfilm / Grøsser / Horror
Du må velge kinosted for å se visninger.
Filmen er tilgjengelig på streaming. Klikk her for å se hvor den kan streames.
Annonse
Plakat for 'Terrifier 2'

Gi din vurdering:

Anmeldelser

Loading...

Foreløpig har ingen anmeldt Terrifier 2
Premiere: 11.11.2022
Sjanger: Skrekkfilm / Grøsser / Horror
Manus: Damien Leone
Nasjonalitet: USA
Aldersgrense med begrunnelse: 18 år
Art the Clown er tidenes mest sinna og skumleste morderklovn. Derfor får denne 18 års aldersgrense.
Språk: Engelsk
Produksjonsår: 2022
Distributør: Another World Entertainment

"Tidenes skumleste morderklovn" - NRK Filmpolitiet

"TERRIFIER 2 får HALLOWEEN-filmene, FRIDAY the 13th-filmene og NIGHTMARE ON ELM STREET-filmene til å føles som Barne-TV i forhold" - Kinomagasinet

"Den mest ekstreme skrekkfilmen i nyere tid" - Filmmagasinet

"En gjennomført, blodig og hardcore splatterslasher" - Filmfront

"Ekstreme klovnestreker i skrekksuksessen TERRIFIER 2" - Dagsavisen

"Art the Clown får andre kjente morderklovner som Pennywise, Killer Clowns from Outer Space, Twisty og Captain Spaulding til å blekne i forhold" - Filmmagasinet

Stephen King, som har skapt en annen "killer-clown", Pennywise fra IT, har uttalt på Twitter: "TERRIFIER 2: Grossin' you out old-school."

"Hold your nerve and your stomach: this gorefest is almost too good to pass out while watching it" - Guardian

Etter å ha gjenoppstått fra de døde, vender tidenes skumleste morderklovn Art the Clown tilbake til den engstelige byen Miles County. Med en stor appetitt på mord og kaos retter Art the Clown blikket mot en etterlatt familie, spesialet tenåringen Sienna og hennes yngre bror Jonathan. Det er Halloween og gatene er i ferd med å fylles med blod...

En god skrekkfilm bør levere høy puls, gåsehud og et par puteøyeblikk, men med TERRIFIER 2 har regissør Damien Leone tatt det til et helt nytt nivå. Ifølge flere amerikanske medier har en rekke publikummere besvimt, kastet opp og forlatt salen under visningene av skrekkoppfølgeren - og bilder av folk som mottar medisinsk hjelp (!!!) utenfor kinosalene har gått viralt.

Gjengen bak filmen vet tilsynelatende godt hva de har stelt i stand, og utdeling av spyposer til filmen er en fast del av pakka. Produsent Steve Barton har delt følgende advarsel via sosiale medier:

"Denne filmen inneholder scener med grafisk vold og brutale skrekkskildringer. Seere med hjerteproblemer, lyssensitivitet eller svak mage, rådes til å være ekstremt forsiktige. Det har allerede vært en rekke tilfeller av besvimelser og oppkast på kino. For de som velger å fortsette, har du blitt advart."

Til tross for advarselen, strømmer folk til kinoene - enkelte med mindre hell enn andre. En publikummer ble vitne til at kompisen besvimte under visningen, og twitret "Vennen min besvimte og kinoen ringte en ambulanse. Anbefales sterkt." (...anbefales sterkt???)

Sjekk ut tweets:
- Så akkurat TERRIFIER 2. Det var et fantastisk, blodig kaos. Fyren bak meg besvimte og krasja inn i stolen min, en annen overhørte jeg si at han gikk fordi han følte seg dårlig. Idet jeg gikk ut av kinodøra hørte jeg en eller annen spy hardt og høyt på toalettet. (TJ Barker)

- TERRIFIER 2 er den første filmen jeg noensinne, etter å ha lest om at folk har besvimt og kastet opp på kino - og deretter sett den selv, har tenkt, "Ja, jeg skjønner det". (Vulgar overlord)

- Art the Clown er et ikonisk, sadistisk skrekkmonster, ulikt noe av det vi har sett på årevis. Den langsomme marerittaktige og skitne atmosfæren, men falmende nyanser av oransje og blått, er imponerende. Gørra er forøvrig ekstrem, jeg taklet ikke den beryktede soveromsscenen. (FilmLand Empire)

-Så #TERRIFIER 2i går kveld, og noen mistet middagen på gulvet halvveis inn i filmen. Elsket denne filmen. Tusen takk @damienleone. Art the Clown er på vei inn til slasherfilmens Hall of Fame. (Spacejamwasokey)

- Jeg trodde THE SADNESS var den mest grusomme og grafiske filmen jeg hadde sett noensinne, men neh, TERRIFIER 2 slår den 1000x. Så jeg er ikke overrasket over at så mange kaster opp og besvimer. (Keev)

Se bildeserie