a person in a garment

Thor: Love and Thunder

12 år
1 t. 58 min.
Eventyr / Action
Du må velge kinosted for å se visninger.
Filmen er tilgjengelig på streaming. Klikk her for å se hvor den kan streames.
Annonse
Plakat for 'Thor: Love and Thunder'

Gi din vurdering:

Anmeldelser

Loading...

Foreløpig har ingen anmeldt Thor: Love and Thunder
Premiere: 06.07.2022
Sjanger: Eventyr / Action
Nasjonalitet: USA
Aldersgrense med begrunnelse: 12 år
Filmen har en humoristisk grunnstemning. Den inneholder flere voldsomme kamphandlinger i et tydelig fantasiunivers. Enkelte scener har skremmende skikkelser og kortvarige skrekkeffekter. Filmen får derfor aldersgrense 12 år.
Produksjonsår: 2022
Distributør: The Walt Disney Company Nordic

I Thor: Love and Thunder fra Marvel Studios slår tordenguden (Chris Hemsworth) seg sammen med Valkyrie (Tessa Thompson), Korg (Taika Waititi) og eksen Jane Foster (Natalie Portman) for å møte Gorr the God Butcher (Christian Bale).

I «Thor: Love and Thunder» fra Marvel Studios finner tordenguden (Chris Hemsworth) seg på en unik reise – en søken etter indre fred. Men Thors pensjonisttilværelse blir avbrutt av Gorr the God Butcher (Christian Bale), som har sverget på å utrydde alle guder. For å bekjempe trusselen, får Thor hjelp av Valkyrie (Tessa Thompson), Korg (Taika Waititi) og ekskjæresten Jane Foster (Natalie Portman). Sammen legger de ut på et kosmisk eventyr for å avdekke mysteriet rundt Gorr the God Butchers og stoppe ham før det er for sent.

Filmen inneholder flere sekvenser med blinkende lys som kan påvirke de som har lysfølsom epilepsi eller har andre former for lyssensitivitet.

Se bildeserie