Antonio Pagudo, Juan Carlos Vellido, Alexandra Jiménez, Malena Alterio et al. posing for a photo

Parterapi

12 år
1 t. 33 min.
Drama / Sort komedie
Du må velge kinosted for å se visninger.
Annonse
Plakat for 'Parterapi'

Gi din vurdering:

Anmeldelser

Loading...

Foreløpig har ingen anmeldt Parterapi
Premiere: 16.02.2024
Originaltittel: Bajo terapia
Sjanger: Drama / Sort komedie
Manus: Gerardo Herrero
Nasjonalitet: Spania
Aldersgrense med begrunnelse: 12 år
Voksentematikk, noen scener med truende oppførsel.
Språk: Spansk
Produksjonsår: 2023
Distributør: Fidalgo Filmdistribusjon

"«Parterapi» – kreativ og tankevekkende". Cinema (5)
"Skuespillet er solid, og plottet er godt fanget. I de strålende dialogene finner vi mange lag av karakterene, ikke bare i det de sier, men også i det de uttrykker gjennom stillhet og gester.
Hele filmen er glimrende filmet, med gode kamerabevegelser som fanger opp interaksjonene, i et rom som blir stadig mer klaustrofobisk for karakterene når de skjulte hendelsene begynner å dukke opp." Cinema(5)
----
"..selv om det er en dialogtung film, så blir man så fengslet av det som skjer at de tikke føles som et problem."
KinoMagasinet
----
"Terapi med open bar". Klassekampen

En uvanlig gruppeterapiøkt:
I dette kammerspillet deltar tre par på en uvanlig gruppeterapiøkt. Psykologen de vanligvis har time med dukker ikke opp, men hun har lagt igjen åtte konvolutter med instruksjoner og spørsmål som parene skal følge opp og analysere sammen. En metode som skal oppfordre dem til å tenke, diskutere og til slutt ende opp med å avsløre hvem de egentlig er og forhåpentligvis hjelpe dem deres respektive samlivsproblemer. Raskt presenteres de ulike personlighetene og parenes latente konflikter, og vi får følge med på karakterenes emosjonelle reise, skildret med humor og spenning, hvor de presses til uante grenser. Her finner vi velspilte prestasjoner fra hele ensemblet, i et engasjerende puslespill hvor vi som tilskuere må oppdage mysteriene sammen med karakterene.

----

Three couples attend an unusual group therapy session. The psychologist has left them some envelopes with slogans that the couples will have to address and analyze together. The proposed mechanics encourage everyone to think, discuss and finally end up showing themselves as they are. With humor, the emotional journey of the characters will be complicated to unsuspected limits.

Se bildeserie