Mangler plakat

Den fantastiske Mikkel Rev

7 år
1 t. 27 min.
Komedie / Animasjon / Eventyr
Du må velge kinosted for å se visninger.
Annonse

Anmeldelser

Loading...

Foreløpig har ingen anmeldt Den fantastiske Mikkel Rev
Premiere: 05.02.2010
Originaltittel: Fantastic Mr. Fox (norsk tale)
Sjanger: Komedie / Animasjon / Eventyr
Manus: Wes Anderson
Nasjonalitet: USA
Aldersgrense med begrunnelse: 7 år
Filmen inneholder enkelte dramatiske scener som kan virke skremmende for de yngste. Filmen får derfor 7-årsgrense.
Produksjonsår: 2009
Distributør: Twentieth Century Fox Norway

Herr og Fru Rev lever et idyllisk liv med deres sønn Ask og den unge nevøen Kristofferson. Etter tolv år i denne rolige tilværelsen begynner Herr Rev å kjenne på sine dyriske instinkter, og det tar ikke lang tid før han er tilbake i gamle vaner med å stjele mat på nabogårdene. Ved å gjøre dette setter han ikke bare seg og sin familie i fare, men også alle de andre dyrene i området.

Herr og Fru Rev lever et idyllisk liv med deres sønn Ask og den unge nevøen Krisoffersen. Etter tolv år i denne rolige tilværelsen begynner Herr Rev å kjenne på sine dyriske instinkter, og det tar ikke lang tid før han er tilbake i gamle vaner med å stjele mat på nabogårdene. Ved å gjøre dette setter han ikke bare seg og sin familie i fare, men også alle de andre dyrene i området.

Fanget under jorden uten nok mat, må dyrene slå seg sammen for å ta rotta på de slemme gårdeierne Boggis, Bounce og Bean. Sammen har disse tre satt som mål å få tak i Herr Rev, koste hva det koste vil.
Den Fantastiske Herr Rev blir nå nødt til å bruke alle sine lure revetriks for å redde både familie og venner.
I originalversjonen gir George Clooney, Meryl Streep, Jason Schwartzman, Bill Murray, Willem Dafoe og Owen Wilson stemmene til figurene. I den norske versjonen hører vi stemmene til bl.a. Mads Ousdal, Birgitte Victoria Svendsen, Aksel Hennie, Per Christian Ellefsen, Jan Gunnar Røise og Nils Ole Oftebro.