a woman and a man

Sweat

12 år
1 t. 45 min.
Drama
Du må velge kinosted for å se visninger.
Annonse
Plakat for 'Sweat'

Gi din vurdering:

Anmeldelser

Loading...

Foreløpig har ingen anmeldt Sweat
Premiere: 02.07.2021
Sjanger: Drama
Manus: Magnus von Horn
Nasjonalitet: Polen
Aldersgrense med begrunnelse: 12 år
Kortvarige scener med noe forstyrrende seksuell tematikk, samt skildring av et blodig voldsoffer, gjør at denne filmen får aldersgrense 12 år.
Språk: Polsk
Produksjonsår: 2020
Distributør: Mer Filmdistribusjon

Sylwia er ung og ambisiøs fitnessinfluencer i Warszawa. Med sine 600.000 følgere på Instagram har hun lojale ansatte og hengivne fans rundt seg, men hun er drevet av ønsket om å bli en ennå større kjendis. Når hun en dag deler en mer sårbar side av seg selv til sine følgere, vekker det stor oppsikt og presset på henne øker fra alle kanter. I løpet av tre intense dager blir Sylwia tvunget til å ta et oppgjør med livet og karrieren hun har bygget opp rundt seg.

SWEAT ble valgt ut til Cannes filmfestival 2020. Filmen er et portrett av en fitnessinfluencer, hvor skuespiller Magdalena Kolesnik gjør en fantastisk hovedrolle. Vi får komme under overflaten på et menneske hvis liv og arbeid er gjort mulig av sosiale medier og være alle dets gode og dårlige sider. SWEAT er en sjelden presis skildring av digital tilstedeværelse og dagens Warsawa.

SWEAT er skrevet og regissert av svenske Magnus von Horn som bor i Warsawa. Dette er hans andre spillefilm etter den kritikerroste debuten ETTERSKJELV som vant Guldbagge for beste film i 2016 og også hadde premiere ved Cannes filmfestival. Med SWEAT har von Horn laget en høyaktuell film som tar deg med til dagens Warsawa, men samtidig til et land som er preget av klasseskiller og nasjonalkonservative strømninger.

"Knallsterk" - Klassekampen
"Tankevekkende" - Stavanger Aftenblad

Se bildeserie