NFF_IMG_348260-352921.jpg

Bølle i trøbbel

Tillatt for alle
1 t. 27 min.
Barnefilm / Animasjon / Komedie
Du må velge kinosted for å se visninger.
Filmen er tilgjengelig på streaming. Klikk her for å se hvor den kan streames.
Annonse
Plakat for 'Bølle i trøbbel'

Gi din vurdering:

Anmeldelser

Loading...

Foreløpig har ingen anmeldt Bølle i trøbbel
Premiere: 03.04.2020
Originaltittel: Trouble
Sjanger: Barnefilm / Animasjon / Komedie
Manus: Rob MUIR, Judah MILLER, Harland WILLIAMS, John paul MURPHY
Nasjonalitet: Canada, USA
Aldersgrense med begrunnelse: Tillatt for alle
Filmen inneholder kortvarige, dramatiske elementer satt i en trygg ramme. Den blir derfor tillatt for alle.
Språk: Norsk
Produksjonsår: 2019
Distributør: Manymore AS

Denne sorgløse tilværelsen til Bølle gjør han dårlig rustet og forberedt på det han har i vente. Plutselig en morgen møter ikke matmor ham som vanlig. Det viser seg at hun har gått bort. Kort tid dukker to fjerne og temmelig ufyselige slektninger opp for å få arven sin. Bølle blir kastet ut i kaoset som oppstår sammen med alt annet fra villaen de ikke får solgt. Men dette er en løsning som arvingene vil komme til å angre på.

Bølle må brått og brutalt lære at det finnes en helt annen verden utenfor den beskyttede verden han har tilbrakt all sin tid i, og de ufyselige slektningene innser litt for sent at de faktisk er avhengig av hunden for å få arven sin. Dermed er sirkuset i gang. Bølle må nå lære på den virkelig harde måten hvordan man overlever som gatehund, og arvingene kjemper mot klokka for å få Bølle tilbake til signeringen skal gjennomføres og arven endelig kan bli deres. På denne tiden rekker Bølle å få nye venner og fiender. Og om ikke det er nok har han en profesjonell dyrefanger etter seg. Det blir mange dramatiske, utrolig morsomme, spennende og rørende øyeblikk underveis.

Dette er en film som vil få frem latter hos både små og store, men også minne oss om hva som virkelig er viktig her i livet.

Se bildeserie