a woman with long hair and a long beard in a dark room

Suspiria

15 år
2 t. 29 min.
Skrekkfilm / Grøsser
Du må velge kinosted for å se visninger.
Filmen er tilgjengelig på streaming. Klikk her for å se hvor den kan streames.
Annonse
Plakat for 'Suspiria'

Gi din vurdering:

Anmeldelser

Loading...

Foreløpig har ingen anmeldt Suspiria
Premiere: 23.11.2018
Sjanger: Skrekkfilm / Grøsser
Manus: David Kajganich, Daria Nicolodi, Dario Argento
Nasjonalitet: USA
Aldersgrense med begrunnelse: 15 år
Filmen inneholder angskapende bilder og stemning, samt flere scener hvor det gjøres bruk av blodige effekter. Den får derfor 15-årsgrense.
Språk: Engelsk
Produksjonsår: 2018
Distributør: Ymer Media

Luca Guadagnino, regissøren bak 'Call Me By Your Name', er skaperen av den visuelt fantastiske nyinnspillingen av Dario Argentos skrekkmesterverk fra syttitallet. Dakota Johnson spiller balletteleven Susie, som forsøker å beseire skolens onde krefter, og Tilda Swinton er hennes gåtefulle danselærer Madame Blanc. Radioheads vokalist Thom Yorke står bak filmens musikk.

Dario Argentos Suspiria (fra 1977) er en av de aller største filmklassikerne. I november i år er det klart for en nyinnspilling, regissert av Luca Guadagnino som regisserte 'Call Me By Your Name'.
Denne gangen er det Dakota Johnson som spiller Susie, balletteleven som oppdager at noe ondskapsfullt foregår på danskeakademiet. Den gåtefulle danselæreren Madame Blanc gestaltes av Tilda Swinton.
Jessica Harper som spilte Susie i Argentos versjon har en mindre rolle i denne nye utgaven. Radioheads vokalist Thom Yorke har skapt sitt livs første filmsoundtrack til Suspiria.

Se bildeserie
Annonse

Se hvor du kan streame filmer og serier

Annonse
Annonse