Mangler plakat

Olsenbanden jr. Mestertyvens skatt

1 t. 21 min.
Familiefilm
Du må velge kinosted for å se visninger.
Filmen er tilgjengelig på streaming. Klikk her for å se hvor den kan streames.
Annonse
Plakat for 'Olsenbanden jr. Mestertyvens skatt'

Gi din vurdering:

Anmeldelser

Loading...

Foreløpig har ingen anmeldt Olsenbanden jr. Mestertyvens skatt
Premiere: 29.01.2010
Norske stemmer:
Sjanger: Familiefilm
Manus: Arne Lindtner Næss, Peder Hamdahl Næss
Nasjonalitet: Norge
Språk: Norsk
Produksjonsår: 2009
Distributør: Nordisk Film Distribusjon

Denne gangen jakter banden på en forsvunnet pengeskatt som stammer fra ranet av Norges bank i 1835. De har fått snurten av et skattekart og den spennende jakten leder dem til gamlebyen i Fredrikstad, gjennom mørke ganger på Akershus festning og til slutt Ole Høilands hule i Oslomarka.

I denne filmen får vi også for første gang stiftet et nærmere bekjentskap med barnehjemsbarnet Egon Olsens familie, da Egon kommer på sporet av sin egen stamfar? Mestertyven Ole Høiland?

Filmen utspiller seg i begynnelsen av 1960-årene. Egon Olsen kommer på sporet av to skumle typer som driver et gamlehjem, hvor det bor en pensjonær som heter Eugen Olsen. De skumle typene er sikker på at Eugen er styrtrik, og har gjemt bort pengene sine på et hemmelig sted. De forsøker å få lurt ut av ham hvor pengene er, men møter utfordringer på veien. Eugen Olsen har begynt å fable om at han har et barnebarn i Oslo, nemlig Egon Olsen! Egon får vite at slektens stamfar er Mestertyven Ole Høiland. Han som ranet Norges bank i 1835. Dette gjør stort inntrykk på Egon. Og når bestefaren forteller at ikke alle pengene Ole stjal den gangen ble funnet, og kanskje ligger et sted og venter på dem, er Egon villig til å hjelpe ham. Egon, Kjell og Benny kaster seg inn i en spennende skattejakt. Alt er taima og tilrettelagt for et nytt eventyr med Olsenbanden junior.