Mangler plakat

End Of Watch

15 år - Frarådes ungdom under 15 år
1 t. 48 min.
Drama / Thriller
Du må velge kinosted for å se visninger.
Filmen er tilgjengelig på streaming. Klikk her for å se hvor den kan streames.
Annonse
Plakat for 'End Of Watch'

Anmeldelser

Loading...

Foreløpig har ingen anmeldt End Of Watch
Premiere: 30.11.2012
Sjanger: Drama / Thriller
Nasjonalitet: USA
Aldersgrense med begrunnelse: 15 år - Frarådes ungdom under 15 år
Flere brutale volds- og drapsscener gjør at denne filmen får 15-årsgrense. Filmen frarådes ungdom under 15 år på grunn av realistiske og nærgående skildringer av voldsofre og parterte lik.
Språk: Engelsk

END OF WATCH er en utrolig ærlig, rå og intens, gripende dramatisk historie om familie, vennskap, kjærlighet, ære og mot. Den Oscar®-nominerte og BAFTA-prisvinnende Jake Gyllenhaal (Brokeback Mountain) og Michael Peña (The Lincoln Lawyer) spiller hovedrollene som de unge og entusiastiske politiassistentene Taylor og Zavala, som hver dag setter seg i patruljebilen og forsøker å opprettholde en viss ro og orden i Los Angeles' klart farligste og mest voldsherjede gater i South Central.

Mye av filmens gripende og subjektive nærhet skyldes at historien utelukkende fortelles via opptak fra politimennenes håndholdte HD-kameraer, bilkameraer, overvåkningskameraer, og gjengmedlemmer og vanlige beboeres egne opptak. Taylor og Zavala beveger seg konstant og konsekvent i det livsfarlige grenselandet mellom gjengmedlemmer og "sivile", og fanges stadig på feil side av alle mulige slags knyttnever, kniver og skytevåpen. Deres arbeidsområde er storbyens mørkeste, mest voldelige og dårligst opplyste gater, og det går ikke en dag uten at de setter livet på spill for innbyggerne og - ikke minst - hverandre. Men hjemme venter familiene deres, som er tvunget til å leve i skyggen av vissheten om at deres elskede kanskje ikke kommer hjem en dag…