The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes - Plakat

The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes

12 år
2 t. 37 min.
Eventyr / Sci-Fi / Action
Du må velge kinosted for å se visninger.
Annonse
Plakat for 'The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes'

Anmeldelser

Loading...

Foreløpig har ingen anmeldt The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes
Premiere: 17.11.2023
Sjanger: Eventyr / Sci-Fi / Action
Nasjonalitet: USA
Aldersgrense med begrunnelse: 12 år
Filmen har en mørk og utrygg stemning, og inneholder voldshandlinger og skremmende skildringer. Disse er relativt kortvarige og lite nærgående framstilt. Filmen frarådes barn under 12 år.
Språk: Engelsk
Distributør: Nordisk Film Distribusjon

Opplev historien om THE HUNGER GAMES - 64 år før Katniss Everdeen meldte seg som frivillig, og flere tiår før Coriolanus Snow ble Panems tyranniske president.

THE HUNGER GAMES: THE BALLAD OF SONGBIRDS & SNAKES følger en ung Coriolanus Snow (Tom Blyth). Han er den en gang så stolte familien Snows siste håp for å gjenvinne deres tapte ære i etterkrigstidens Capitol. Motvillig får han i oppdrag å være mentor for Lucy Gray Baird (Rachel Zegler), en tribute fra det fattige District 12.

Etter at Lucy Grays utstråling og sjarm gjør henne til en publikumsfavoritt, ser Snow i henne en mulighet til å snu begges ulykke til triumf. Så da hele hans skjebne for står på spill, slår han seg sammen med Lucy Gray for å virkelig snu oddsen i deres favør. Slik starter et kappløp med tiden for både å overleve og å finne ut om han til syvende og sist er en sangfugl eller en slange...

Se bildeserie
Annonse

Se hvor du kan streame filmer og serier

Annonse
Annonse