Grace of Monaco - plakat

Grace of Monaco

Tillatt for alle
1 t. 42 min.
Biografi / Drama
Du må velge kinosted for å se visninger.
Filmen er tilgjengelig på streaming. Klikk her for å se hvor den kan streames.
Annonse
Plakat for 'Grace of Monaco'

Anmeldelser

Loading...

Foreløpig har ingen anmeldt Grace of Monaco
Premiere: 23.05.2014
Sjanger: Biografi / Drama
Nasjonalitet: Frankrike, Luxembourg, USA
Aldersgrense med begrunnelse: Tillatt for alle
Denne filmen inneholder ingen scener som antas å ha en skadelig virkning på barn. Den blir derfor tillatt for alle.
Språk: Engelsk, Fransk
Produksjonsår: 2014
Distributør: Scanbox

GRACE OF MONACO er et intimt portrett av det 20. århundres mest ikoniske prinsesse. Året er 1962, seks år etter det som omtales som århundrets bryllup. Vi følger Grace Kelly i hennes lengsel etter å vende tilbake til det store lerretet, hennes rolle som mor til tre, som prinsesse i et fyrstedømme og kone til Prins Ranier III.

Samtidig som Grace vurderer tilnærmelser fra Alfred Hitchcock om å vende tilbake til sin karriere i Hollywood, blir hun kastet inn i en personlig krise. Prinsens modernisering av et skrantende Monaco blir stanset av Frankrikes president Charles de Gaulle som ikke bare forsøker å innføre fransk beskatning på Monaco, men som også ønsker å gjenvinne fyrstedømmet tilbake til Frankrike med makt.

Den truende franske invasjonen av hennes nye hjemland påvirker også hennes privatliv og ekteskap. Dette er øyeblikket hvor filmikonet må ta en vanskelig beslutning om å vende tilbake til en hyllet status som en elsket filmstjerne over hele verden, eller akseptere at hun aldri vil spille på film igjen og omfavne sin nye rolle og identitet med plikter til ektemann og barn, samt verdens nest minste land som nå har blitt hennes hjem.

GRACE OF MONACO er et sant eventyr, en feiende romanse og et portrett av filmikonet og prinsessen Grace, og en erkjennelse om at kjærlighet er mer enn lidenskap.

Annonse

Se hvor du kan streame filmer og serier

Annonse
Annonse