Mangler plakat

Texas Chainsaw 3D

18 år
1 t. 32 min.
Grøsser / Skrekkfilm / Spenning / Thriller
Du må velge kinosted for å se visninger.
Filmen er tilgjengelig på streaming. Klikk her for å se hvor den kan streames.
Annonse
Plakat for 'Texas Chainsaw 3D'

Anmeldelser

Loading...

Foreløpig har ingen anmeldt Texas Chainsaw 3D
Premiere: 04.01.2013
Sjanger: Grøsser / Skrekkfilm / Spenning / Thriller
Nasjonalitet: USA
Aldersgrense med begrunnelse: 18 år
Filmen er ikke forhåndskontrollert og skal derfor vises med 18-årsgrense. Distributør og den som viser filmen er strafferettslig ansvarlig.
Distributør: Scanbox

I flere tiår hadde personer i den lille byen Newt i Texas forsvunnet uten et spor. Befolkningen hadde lenge mistenkt familien Sawyer, innehaverne av en lokal barbecue-grill, og deres anelser ble bekreftet en sommer da en ung jente klarte å flykte fra Sawyer-huset etter de brutale drapene på hennes fire venner. Ordet spredde seg raskt i byen, og snart var en hevngjerrig mobb på plass og brente huset ned til det siste familiemedlemmet. Det var i alle fall hva de trodde…

Flere tiår senere og hundrevis av mil unna den opprinnelige massakren får unge Heather vite at hun har arvet en stor eiendom i Texas. Sammen med sine venner setter hun ut på en biltur for å avdekke sine røtter, og finner ut at hun er eneeier av en overdådig, isolert viktoriansk herregård. Men hennes nyervervede rikdom kommer med en pris, noe hun redselsfullt avdekker i herregårdens klamme kjeller.