a man and a woman on a beach

Bergman Island

9 år
1 t. 52 min.
Drama
Du må velge kinosted for å se visninger.
Filmen er tilgjengelig på streaming. Klikk her for å se hvor den kan streames.
Annonse
Plakat for 'Bergman Island'

Anmeldelser

Loading...

Foreløpig har ingen anmeldt Bergman Island
Premiere: 28.01.2022
Sjanger: Drama
Nasjonalitet: Frankrike, Sverige, Tyskland
Aldersgrense med begrunnelse: 9 år
Denne filmen har en scene der det vises et utdrag fra en film som kan virke skremmende på yngre barn. Filmen får derfor aldersgrense 9 år.
Språk: Engelsk
Produksjonsår: 2021
Distributør: Selmer Media

En deilig og romantisk film satt til det vakre og solfylte landskapet på øya Fårö i Sverige som vil få deg til å drømme deg bort til varmere dager og kanskje glemme vintermørket litt.

De amerikanske filmskaperne Chris og Tony trekker seg tilbake for sommeren på vakre Fårö. I dette ville og vakre landskapet, hvor Bergman levde og skapte noen av sine mest anerkjente verk, håper de å finne inspirasjon til deres kommende filmer. Store deler av tiden tilbringer de hver for seg, og ettersom dagene går blir Chris sin fascinasjon for øya stadig større, og hun begynner å minnes sin første kjærlighet. Chris og Tony blir revet vekk fra hverandre, litt etter litt, da linjene mellom virkelighet og fiksjon etterhvert viskes ut.

Bergman Island er regissert av Mia Hansen-Løve ble vist i hovedkonkurransen til filmfestivalen i Cannes, med Anders Danielsen Lie, Mia Wasikowska, Tim Roth og Vicky Krieps i hovedrollene.

Se bildeserie