a couple of women smiling

Stargate - en julefortelling

Drama / Familiefilm
Du må velge kinosted for å se visninger.
Annonse

Gi din vurdering:

Anmeldelser

Loading...

Foreløpig har ingen anmeldt Stargate - en julefortelling
Premiere: 31.10.2025
Sjanger: Drama / Familiefilm
Manus: Ingvild H. Rishøi, Ida Sagmo Tvedte
Nasjonalitet: Norge
Språk: Norsk
Produksjonsår: 2024
Distributør: SF Norge

Det er desember, julen nærmer seg, og ti år gamle Ronja er på vei hjem fra skolen. I hånden har hun et papir med et telefonnummer som hun tror kan gjøre julen bra i år.

Ronja bor på Tøyen i Oslo sammen med faren og storesøsteren Melissa. Høytiden er rett rundt hjørnet og pappa er arbeidsløs, igjen. Når Ronja hjelper ham å få jobb som juletreselger på torget ser det ut til at lykken har snudd. I et kort øyeblikk er kjøleskapet fullt og den kjærlige pappaen deres lukter granbar i stedet for øl. Men så fort han får penger mellom hendene blir fristelsene som lurer på den lokale Stargate-puben for store. Og nok en gang tvinges jentene til å klare seg selv. Ronja er en drømmer, som sin far, og bruker sin livlige fantasi som både et skjold og en flukt. Mest av alt fantaserer hun om å bo sammen med søsteren på en hytte langt inne i skogen.

Stargate – en julefortelling er en varm historie om en far som gjør sitt beste, men ikke nok, en storesøster som prøver å fylle skoene hans, og en lillesøster som aldri slutter å håpe.

Se bildeserie