Mangler plakat

Jackass 3

11 år
1 t. 33 min.
Action / Dokumentar / Komedie
Du må velge kinosted for å se visninger.
Filmen er tilgjengelig på streaming. Klikk her for å se hvor den kan streames.
Annonse
Plakat for 'Jackass 3'

Anmeldelser

Loading...

Foreløpig har ingen anmeldt Jackass 3
Premiere: 05.11.2010
Sjanger: Action / Dokumentar / Komedie
Manus: Preston Lacy
Nasjonalitet: USA
Aldersgrense med begrunnelse: 11 år
Dramatiske og brutale stunts gjør at filmen får 11-årsgrense.
Språk: Engelsk
Produksjonsår: 2010
Distributør: United International Pictures

Johnny Knoxville og vennene hans er tilbake med sprøe påfunn og halsbrekkende stunts. Denne gangen kan du se dem i 3D.

JOHNNY KNOXVILLE


Johnny Knoxville, som raskt lagde seg et ry som skaperen av og stjernen i den kontroversielle MTV reality serien Jackass er en av Hollywoods mest etterspurte talenter.
Johnny spilte i og produserte begge kassasuksessene Jackass og Jackass To. Han har også spilt i filmen Ringer for Farelly brødrene og som Luke Duke i Dukes of Hazard mot Sean William Scott. Før det kunne vi se ham i Lords of Dogtown og John Waters komedie A Dirty Shame.
Johnny og hans Dickhouse Productions partnere Jeff Tremaine og Spike Jonze har produsert programmer for MTV, som inkluderer Nitro Circus, Rob and Big og The Dudesons. Han produserte og så den kritikerroste dokumentaren The wild and wonderful whites of West Virginia og Birth of Big Air om den berømte BMX syklisten Matt Hoffman. Neste prosjekt for Knoxville er Jackass 3-D, som har premiere 5.november.
Han er født og oppvokst i Knoxville, Tennessee hvor han tidlig ble interessert i teater. 18 år gammel flyttet han til California for å følge drømmen om en skuespillerkarriere og levde på reklamefilmer, skrive for blader som Blunt, Bikini og Big Brother. I 1997 kom han med ideen sin til Jackass til Jeff Tremaine som da drev Big Brother Magazine og sånn startet altså den delen av karrieren.

Johnny Knoxville bor i Los Angeles.


Litt info om regissør Jeff Tremaine:
Historien om Jeff Tremaine er ganske lik den til Askepott, en hulkinnet liten tjenestepike som ble nattens feirede dronning..men ikke egentlig.
Født inn i en fattig militærfamilie, ble lille Jeff dratt rundt fra stat til stat frem til han endelig fikk slått seg til ro i Rockville, Maryland. Der trosset han sine foreldre på regelmessig basis og drev masse dank og fanteri som skateboarding, BMX, reggae musikk og kunst. Kanskje det viktigste elementet i denne historien er at Tremaine møter Adam Speigel på high school, en hyperaktiv spjæling som puberteten på en eller annen måte hadde glemt, og lot ham sitte med en ekstremt høy stemme i usedvanlig lang tid. I 1985, ble Jeff sparket ut fra det lune rede og landet i St.Louis. Der gikk han på Washington University og gjorde den mest ekstreme handlingen noen gang; han ble med en studentforenig! Han påstår selv at det var en "kul" forening, hva nå enn det betyr.. Uansett, der gjorde han noen kunstgreier og gikk ut i 1989 med en hang til funk-metal og skjeløyd mote, en kombinasjon som muligens har hatt noe innflytelse når han designet sine Funk Pelts, en garasjeprodusert T-skjorte kolleksjon.

Med graden I hånden, stakk Tremaine vestover for å møte opp med sin barndomsvenn Adam, nå bedre kjent som Spike, som jobbet som fotograf for BMX magasinet Freestylin' sammen med AD Andy Jenkins og redactor Mark Lewman. Snart etter at Jenkins sluttet i '89, tok Tremaine over og var snart over i GO en raskt synkende sammenslåing av Freestylin' og BMX Action

Når BMX industrien fikk en skikkelig runde juling, gikk Tremaine over til et snowboard magasin I 1992 før han ble hentet over som redaktør til Big Brother, en haltende skateboardmagasin som kom på kant med konkursen allerede fra første nummer. Med tiden tok han imidlertid ledelsen og fikk bladet opp til svimlende høyder av distribusjon, beryktelse og en så omfattende dumskap vanligvis ikke tolerert i noen som helst bransje (med unntak av Hollywood).

Resten er, som man sier, historie. Tremaine har i tillegg til Jackass regissert musikkvideoer for Turboneger, Andrew WK og the Sahara Hot Nights. Han er også produsent av Wildboyz.