Mangler plakat

Identity Thief

11 år
1 t. 47 min.
Komedie / Krim
Du må velge kinosted for å se visninger.
Filmen er tilgjengelig på streaming. Klikk her for å se hvor den kan streames.
Annonse
Plakat for 'Identity Thief'

Anmeldelser

Loading...

Foreløpig har ingen anmeldt Identity Thief
Premiere: 15.03.2013
Sjanger: Komedie / Krim
Nasjonalitet: USA
Aldersgrense med begrunnelse: 11 år
Denne komedien inneholder flere voldsinnslag som gjør at den får 11-årsgrense.
Språk: Engelsk
Produksjonsår: 2013
Distributør: United International Pictures

En vill komedie om en utspekulert shopoholiker (Melissa McCarthy) som stjeler identiteten - og kontoen - til en intetanende forretningsmann (Jason Batemann).

Jason Bateman (Horrible Bosses) og Melissa McCarthy (Bridesmaids) spiller hovedrollene i Identity Thief - en febrilsk komedie hvor en helt vanlig fyr tvinges til å gå til ekstreme skritt for å renvaske navnet sitt. Med alt å tape etter at identiteten hans blir stjålet, finner han ut hvor sprø man kan bli av at andre nyter livet på din kreditt.

En uendelig tilgang på penger har gitt Diana (McCarthy) et liv i sus og dus som shoppingdronning i Miami, hvor hun kan kjøpe hva hun enn peker på. Det er bare én hake: ID-kortet hun bruker for å finansiere shoppinggalskapen tilhører Sandy Bigelow Patterson (Bateman) - en forretningsmann som bor på den andre siden av USA.

Den ekte Sandy Bigelow Patterson har bare én uke på seg til å spore opp bedragersken før hele verdenen hans imploderer. Han retter dermed nesa sørover for å konfrontere kvinnen som har adgangskortet til livet hans. Mens hans prøver å bestikke, lokke og true henne tilbake de nesten 3000 kilometerne fra Miami til Denver, oppdager han hvor vanskelig det kan være for et enkelt bytte å få identiteten sin tilbake.

Identity Thief har regi av Seth Gordon (Horrible Bosses), og produseres av Scott Stuber Jason Bateman og Pamela Abdy. Øvrige navn på rollelisten i denne komedien, er Jon Favreau, Amanda Peet, Tip "T.I." Harris, Genesis Rodriguez, Morris Chestnut, John Cho, Robert Patrick og Eric Stonestreet.