a person standing next to a car

Fast & Furious 10

12 år
2 t. 21 min.
Spenning / Action
Du må velge kinosted for å se visninger.
Filmen er tilgjengelig på streaming. Klikk her for å se hvor den kan streames.
Annonse
Plakat for 'Fast & Furious 10'

Gi din vurdering:

Anmeldelser

Loading...

Foreløpig har ingen anmeldt Fast & Furious 10
Premiere: 18.05.2023
Originaltittel: Fast X
Sjanger: Spenning / Action
Manus: Dan Mazeau, Gary Scott Thompson, Justin Lin
Nasjonalitet: USA
Aldersgrense med begrunnelse: 12 år
Denne filmen inneholder store mengder sjangertypisk actionvold og urealistiske actionscener. Da disse er lite nærgående får filmen aldersgrense 12 år.
Språk: Engelsk
Produksjonsår: 2023
Distributør: United International Pictures

Toretto-familien er tilbake i den tiende filmen i Fast & Furious-franchisen. Denne gangen bringer ferden oss gjennom Italia, Brasil, England, Portugal og Antarktis!

I over 20 år har vi fulgt Dominic Toretto (Vin Diesel) og hans utvidede familie med bilentusiaster. Nå nærmer sagaen seg slutten, og Fast & Furious 10 er et av franchisens siste kapitler. Gjennom årene har gjengen støtt på mange fiender, men nå står de overfor en av de farligste motstanderne de noen gang har møtt. Dante Reyes (Jason Momoa) kommer som en skygge fra fortiden og er ute etter blodhevn. Alvoret eskalerer når Dom forstår at hans 8 år gamle sønn er en del av den nådeløse skurkens plan.

De kjente og kjære fan-favorittene samles i Fast & Furious 10. I tillegg til Jason Momoa finner vi nye tilskudd på rollelisten som Brie Larson, Rita Moreno, Alan Richtson og Daniela Melchior.

Se bildeserie