a woman with her hands up

Don't Worry Darling

15 år
2 t. 2 min.
Thriller
Du må velge kinosted for å se visninger.
Filmen er tilgjengelig på streaming. Klikk her for å se hvor den kan streames.
Annonse
Plakat for 'Don't Worry Darling'

Gi din vurdering:

Anmeldelser

Loading...

Foreløpig har ingen anmeldt Don't Worry Darling
Premiere: 23.09.2022
Sjanger: Thriller
Manus: Katie Silberman, Carey Van Dyke, Shane Van Dyke
Nasjonalitet: USA
Aldersgrense med begrunnelse: 15 år
Denne filmen har en gjennomgående intens og utrygg stemning, og inneholder enkelte blodige voldsskildringer. Filmen får derfor aldersgrense 15 år.
Språk: Engelsk
Produksjonsår: 2022
Distributør: Warner Bros. Discovery

"Don't Worry Darling" er den nyeste filmen til regissør Olivia Wilde. Hovedrollen spilles av oscarnominerte Florence Pugh, som flankeres av blant annet Harry Styles, Chris Pine og Gemma Chan - i tillegg til Wilde selv.

I thrilleren «Don’t Worry Darling» spiller Florence Pugh og Harry Styles rollene som Alice og Jack, som er heldige nok til å bo i det idylliske samfunnet Victory, en eksperimentell selskapsby for mennene som jobber med det topphemmelige Victory-prosjektet og deres familier. I «Victory» blir 1950-tallets samfunnsoptimisme godt bevart av deres administrerende direktør, Frank (Pine) – like deler bedriftens visjonær og livscoach – og som også forankrer alle aspekter av dagliglivet i den tette ørkenutopien.

Mens mennene tilbringer hver dag i Victory-prosjektets hovedkvarter, hvor de "utvikler progressive materialer", tilbringer kvinnene - inkludert Franks elegante partner Shelley (Chan)- dagene med å nyte skjønnheten, luksusen og utskeielsen i samfunnet deres. Livet er perfekt, og alle beboeres behov dekkes av bedriften. Alt de ber om er diskresjon og uforbeholden forpliktelse til Victory-prosjektet.

Men når det begynner å oppstå sprekker i den idylliske tilværelsen, som avslører glimt av noe truende bak den attraktive fasaden, kan ikke Alice la være å stille spørsmål ved hva de faktisk gjør i Victory, og hvorfor. Hvor mye er Alice villig til å ofre for å avsløre hva som egentlig skjer i paradis?

«Don't Worry Darling» er en dristig, vridd og visuelt forførende psykologisk thriller av Olivia Wilde med fengslende opptredener av Florence Pugh og Harry Styles, sammen med et imponerende cast bestående av bl.a Chris Pine, Gemma Chan og KiKi Layne.

Se bildeserie