Bilde fra 'Hit Man'

Hit Man

12 år
1 t. 53 min.
Komedie / Action
Du må velge kinosted for å se visninger.
Annonse
Plakat for 'Hit Man'

Anmeldelser

Loading...

Foreløpig har ingen anmeldt Hit Man
Premiere: 31.05.2024
Norske stemmer:
Sjanger: Komedie / Action
Manus: Richard Linklater, Glen Powell
Nasjonalitet: USA
Aldersgrense med begrunnelse: 12 år
Filmen inneholder scener med sex og actionvold. Da disse scenene er kortvarige og lite detaljerte, får filmen aldersgrense 12 år.
Språk: Engelsk
Produksjonsår: 2024
Distributør: Ymer Media

Gary Johnson (Glen Powell) jobber som profesjonell leiemorder i New Orleans. Men hvis du betaler ham for å kverke en utro ektefelle eller en voldelig sjef, er du i trøbbel – han jobber nemlig undercover for politiet. Når den desperae Maddy (Adria Arjona) prøver å ansette ham for å drepe sin voldelige ektemann, bryter Gary alle regler. Ikke bare ender han opp med å snakke henne fra det, han faller også pladask for henne. Hun blir på sin side tiltrukket av Gary, som later som han er den mystiske sexy Ron. Snart blir Gary viklet inn i en kjedereaksjon av skuespill, bedrag og mer eller mindre kriminelle handlinger.

Hit Man er en smart, heit thrillerkomedie, full av komiske situasjoner. Inspirert av en usannsynlig sann historie, og regissert av flere ganger Oscar-nominerte Richard Linklater (Boyhood, Before Midnight) . Han har skrevet manuset sammen med hovedrolleinnehaver og produsent Glen Powell.

Se bildeserie