a group of people in clothing

Første trailer til Kardemomme by-filmen lover filmfest for hele familien

Filmweb
Publisert:

Første juledag er det kinopremiere på årets største familiebegivenheter: Animasjonsfilmen om Folk og røvere i Kardemomme by. Se den nye traileren over!

Annonse

Animasjonsfilmen basert på Torbjørn Egners idylliske småby-utopi kommer på kino første juledag 2022. I regissørstolen sitter Rasmus A. Sivertsen, som blant annet har stått bak de nye Flåklypa-filmene og Hakkebakkeskogen-filmen.

Linn Skåber, Einar Tørnquist, Anders Baasmo, Thorbjørn Harr, Aksel Hennie, Jeppe Beck Laursen, Trond Espen Seim, Ine Marie Wilmann, Christian Skolmen og Odd-Magnus Williamson har noen av stemmene i den kommende dukkeanimasjonsfilmen.

Møt de tre røverne, tante Sofie og politimester Bastian i denne energiske og fargesprakende filmen, og hør alle de kjente sangene i ny drakt. Filmen kommer også dubbet på samisk!

Thorbjørn Egners barnebok "Folk og røvere i Kardemomme by" kom ut i 1955, og har siden den gang begeistret generasjoner av nordmenn.

Annonse

Den pirkete og tålmodighetskrevende prosessen for å bringe Kardemomme by til live med stop motion-animasjon fant sted i Dyreparken i Kristiansand, bare et steinkast unna den "ekte" Kardemommebyen!

Folk og røvere i Kardemommeby kommer på kino 1. juledag. Legg til filmen i huskelista di her!

Annonse