ADVARSEL: Det blir dampende hett mellom Harry Styles og Florence Pugh i ny thriller

Publisert:

Olivia Wilde presenterte sin neste film, "Don't Worry Darling", under CinemaCon i Las Vegas.

Annonse

Den gigantiske kinokonferansen CinemaCon går for øyeblikket av stabelen på det legendariske hotellet Caesars Palace i Las Vegas, og som et resultat har vi mesket oss i strømmen av spennende filmnyheter hele uka.

Filmstudioene er på plass, med både regissører og skuespillere, for å presentere sine viktigste filmer fremover, og tirsdag stod blant annet Olivia Wilde ("Booksmarte") på scenen for å snakke om sin kommende psykologiske thriller "Don't Worry Darling".

Her fikk heldige kinosjefer fra hele verden en esklusiv sniktitt på traileren, som hittil ikke er tilgjengelig for oss vanlige, dødelige.

Les også: Trekantdrama: Olivia Wilde fikk skilsmissepapirene levert på scenen under CinemaCon

SPILLER MANN OG FRU: Harry Styles (28) og Florence Pugh (26).

Ifølge Variety åpner traileren med at hovedrolleinnehaverne Florence Pugh ("Black Widow") og Harry Styles ("Dunkirk") koser seg, tett inntil hverandre i sengen (rykende ferskt bilde øverst i artikkelen). Duoen spiller et ungt ektepar som lever i et idyllisk, eksperimentelt samfunn i California-ørkenen på 50-tallet.

"Du og meg?", spør Pugh. "Alltid. Du og meg", svarer Styles.

Videre hinter traileren om at Pughs karakter blir stadig mer mistenksom overfor ektemannen. Hun frykter at den tilsynelatende glamorøse bedriften han jobber for, kan skjule dystre hemmeligheter.

Annonse

Ellers teaser traileren en hel haug dampende, intime scener mellom de to stjernene - som må sies å være blant de hotteste navnene man finner i bransjen akkurat nå. Her snakker vi spisebordet, baderomsvasken osv...Gå bananas!

Altså...

SORRY STYLES-FANS: Florence Pugh og Harry Styles i "Don't Worry Darling".

Under presentasjonen, kunne Wilde avsløre at hun har hentet inspirasjon fra filmer som "The Matrix", "Inception" og "The Truman Show", og kaller "Don't Worry Darling" "et kjærlighetsbrev til filmer som flytter grensene for fantasien vår".

- Jeg vil at du skal forestille deg et liv der du har alt du kan ønske deg. Ikke bare materielle, håndgripelige ting...som et vakkert hus, perfekt vær og nydelige biler. Men også de tingene som virkelig betyr noe, som ekte kjærlighet eller den perfekte partneren eller ekte pålitelige vennskap og en hensikt som føles meningsfull.

Hun fortsetter:

Annonse

- Hva skulle til for at du ville gi opp det livet, det perfekte livet. Hva er du egentlig villig til å ofre for å gjøre det som er riktig? Er du villig til å ødelegge systemet som er bygget for å tjene deg? Det er det store spørsmålet i "Don't Worry Darling".

Filmen skal etter planen lanseres på kino 23. september, og har i tillegg til Pugh og Styles også Chris Pine, Gemma Chan og Olivia Wilde selv på rollelista.

Annonse