Anne Hathaway 2023
Foto: Evan Agostini/NTB, Evan Agostini/NTB

Anne Hathaway måtte kline med ti fremmede menn på casting: - Nå vet vi bedre

Filmweb
Publisert:
Sist oppdatert:

"Interstellar"-skuespilleren åpner opp om skuespillerlivet på 2000-tallet.

Annonse

Anne Hathaway (41) er ikke fremmed for romantikk på kinolerretet, og har delt noen forelskelser med publikum de siste 25 årene. Til tross for at filmkjærlighet oser av spenning, sjarm og kjemi, avslører stjerna at veien til resultatet ikke alltid er like gledelig. Eller, VAR like gledelig. I et fersk intervju med V Magazine (via Deadline) mimrer hun tilbake til 2000-tallet, og en castingprosess som involverte klining med en haug av ukjente menn.

- Tilbake på 2000-tallet - og dette skjedde meg - var det helt normalt å be en skuespiller om å kline med andre skuespillere for å teste kjemien, som faktisk er den verste måten å gjøre det på, røper skuespilleren.

- Jeg ble fortalt; "Vi har 10 karer som kommer inn i dag, og du er castet. Er du ikke spent på å kline med alle sammen?"

Hathaway gledet seg overhodet ikke over den forestående spyttutvekslingen, og lurte derfor på om det var noe galt med henne.

Annonse

- Jeg syntes det hørtes ekkelt ut.

Videre forklarer amerikaneren at det var vanskelig å stå opp for seg selv som ung og lovende skuespiller, men klandrer ikke bransjen.

- Jeg var så ung og fryktelig klar over hvor enkelt det var å miste alt ved å bli stemplet som "vanskelig", så jeg lot som jeg var entusiastisk og gikk videre med det. Det var ikke et maktspill, ingen prøvde å være slemme eller skade meg. Det var bare en veldig annerledes tid, og nå vet vi bedre.

41-åringen deler aldri filmens tittel i intervjuet, så vi er pent nødt til å leve videre i uvitenhet. I tiåret hun omtaler, spilte hun imidlertid inn flere av sine mest ikoniske filmer, som "Prinsesse på prøve" (2001), "Prinsesse på prøve 2" (2004), "Den forheksede Ella" (2004), "Den unge Jane Austen" (2007) og "The Devil Wears Prada" (2006)...

Annonse