Jennifer Lawrence i X-Men

Topp 5: Jennifer Lawrence

Stjernas fem beste rolleprestasjoner.

Jennifer Lawrence ble opppdaget som 14-åring, og etter et par TV-filmer og serier sto Hollywood for tur. Hun er blitt en stor favoritt hos både publikum, anmeldere og filmskapere de siste årene, og her tar vi en nærmere titt på hennes fem beste rolleprestasjoner så langt:

Jennifer Lawrence i American Hustle
Jennifer Lawrence i American Hustle

5. AMERICAN HUSTLE (2013)

Jennifer Lawrence spiller Rosalyn Rosenfeld, den rappkjefta og smått manipulative kona til Christian Bales karakter Irving. Filmen er regissert av David O. Russell og følger svindleren Irving, hans allierte Sydney og FBI-agenten DiMaso idet de tvinges til å samarbeide. Lawrences bidrar med både humor, vittige kommentarer og glamour midt oppe i det hele.

Les mer om filmen

Jennifer Lawrence i X-Men: Days of Future Past
Jennifer Lawrence i X-Men: Days of Future Past

4. X-MEN-FILMENE

X-Men-filmene har tilhengere i alle aldre, over hele verden, og mange har nok Jennifer Lawrences karakter Raven /Mystique som favoritt. Hun er selvhelbredende, blir ikke eldre og mester hamskifte. Lawrence tilføyer karakteren både dybde og sårhet, og gjør Mystique til en av de absolutt kuleste mutantene i serien.

Les mer om filmene

Jennifer Lawrence i Silver Linings Playbook
Jennifer Lawrence i Silver Linings Playbook

3. SILVER LININGS PLAYBOOK (2012)

Livet går ikke alltid etter planen, og akkurat det klarte Bradley Cooper og Jennifer Lawrence å vise frem på en så mesterlig måte at det ble både Oscar-statuetter og Golden Globe-priser av det. Lawrence spiller den noe ustabile Tiffany, som ved en tilfeldighet møter på Coopers karakter, og dermed får gnister til å fyke.

Les mer om filmen

Jennifer Lawrence i Winter's Bone
Jennifer Lawrence i Winter's Bone

2. WINTER'S BONE (2010)

Jennifer Lawrence spiller 17 år gamle Ree som får trøbbel når faren pantsetter huset hun bor i sammen med småsøsknene og den apatiske moren sin. Naboene motsetter seg å hjelpe henne, men klokka tikker, og Ree tar saken i egne hender. Rolleprestasjonen sikret Lawrence hennes første Oscar-nominasjon.

Les mer om filmen

Jennifer Lawrence i The Hunger Games: Mockingjay - Part 1
Jennifer Lawrence i The Hunger Games: Mockingjay - Part 1

1. HUNGER GAMES-SERIEN

Lawrences karakter Katniss er et forbilde og en overlever i ordets rette forstand. Hun er sterk, selvstendig og tenker selv, og hun går langt for å beskytte de hun er glad i. Gjennom filmserien ser vi henne vokse og forstå stadig mer av Panems politikk og hva som skal til for å lykkes med opprøret. Jennifer Lawrence er uten tvil en av hovedårsakene til at filmserien har blitt så populær!

Les mer om filmene på våre temasider