Slik så det ut da vi viste klipp fra skrekkfilmen

Viste klipp fra "Norges drøyeste film"

- Jeg vil ikke se mer! Severin Eskelands nyeste film skapte vemmelse på Lagunen storsenter i Bergen.

Se reaksjonssak i videovinduet ovenfor.

21. april er det norgespremiere på 39-åringens andre spillefilm LYST. Mannen bak 2009-filmen "Snarveien" hevder i et intervju med TV 2 at noen vil besvime i kinosalen av den grafiske fremstillingen.

- Vi har kjørt på med voldsscener, og tror nok helt klart dette er det drøyeste som har blitt laget i Norge. Dette er nok langt over grensene til veldig mange.

Ville ikke vise

Enkelte hadde i utgangspunktet bestemt at filmen blir for drøy kost. Bergens Tidene skrev at den ultravoldelige vestlandsgrøsseren ikke ville bli opp på Bergen kino, men sistnevnte har nå snudd og viser filmen likevel.

- Vi har hatt en testvisning for en del testpersoner i Bergen, og det var mange som ba oss stoppe filmen. De klarte ikke å se mer, sier Eskeland til TV 2.

Krever skrekkerfaring

Den psykologiske thrillerslasheren handler om en krimforfatter som skriver drøye tekster om vold og overgrep. Når hun en dag blir utsatt for lignende handliger selv legger hun ut på en særdeles brutal hevntokt. Såkalt "rape revenge". Filmens distributører byr på en liten oppfordring overfor TV 2.

- LYST er ekstrem og brutal, særlig i norsk sammenheng, men det er en film som i første rekke henvender seg til et erfarent skrekk-publikum, som forhåpentligvis har en anelse av hva de går til, sier Atli Bjarnason i Another World Entertainment.