Gary Barlow

Gary Barlow røper rolle i Star Wars: The Last Jedi

– Jeg er ikke en stormtrooper, men jeg er med, sa Gary Barlow – som det i lengre tid har versert rykter om skal ha en minirolle i den kommende "Star Wars: The Last Jedi".

Bekreftelsen kom i et intervju med ITVs "Lorraine"-show, men Barlow lot til å angre ordene sine:

– Nå som jeg har sagt det, så er jeg antakelig ute. Jeg tror "Star Wars"-folkene er så strenge med informasjonen som gis. Så når jeg har sagt det, har jeg antakelig snakket meg ut av rollen igjen.

Men programleder Ross King var så grei at han før intervjuet gikk på luften, tok kontakt med "Star Wars"-sjefene – og fikk forsikringer om at Gary Barlows rollekarakter er trygg. Det skriver ITV på sin hjemmeside.

Les også: Det forrykende filmåret 2017

Blir Tom Hardy å se i Star Wars: The Last Jedi?
Blir Tom Hardy å se i Star Wars: The Last Jedi?

Ifølge The Guardian skal det versere en rekke ubekreftede rykter i ymse britiske tabloidaviser om hvilke andre celebriteter som hevdes å dukke opp i korte innslag: Angivelig skal prinsene William og Harry ha prøvd seg nettopp som stormtropper i en heisscene der også Benicio del Toro medvirket, filmet mens de var på besøk i Pinewood-studioet i fjor. Det samme påstås det at "Taboo"-aktuelle Tom Hardy gjør.

Les også: Hvem er egentlig Star Wars siste Jedi?

En som derimot bekrefter en slik cameorolle, er Warwick Davis – som blir å se som en ewok også i "The Last Jedi". Den kortvokste "Willows"-skuespilleren hadde sin filmdebut som ewok i " Return of the Jedi" i 1983, og vendte tilbake til rollen allerede i "Star Wars: The Force Awakens" i 2015.

Det har jeg. Det er alt jeg kan si, lød det fra Davis til News.com.au i fjor høst.

"Star Wars: The Last Jedi" får norsk kinopremiere 15. desember.