Dwayne Johnson på premieren til San Andreas

The Rock vil bli en inkluderende president

Dwayne "The Rock" Johnson sier det er en reell mulighet for at han en dag vil stille som presidentkandidat.


Det gjorde han i et intervju med GQ, og røper at han begynte å se for seg muligheten etter å ha blitt nevnt som en kapabel kandidat av Washington Post.

– For et år siden begynte det å bli nevnt mer og mer. Det skjedde med et alvor som gjorde at jeg gikk hjem og tenkte "la meg virkelig tenke over svaret mitt på nytt, så jeg er sikker på at jeg gir et sannferdig og respektfullt svar", lyder det fra den kraftfulle actionstjernen.

Les også: Sommerens storfilmer 2017

Dwayne Johnson og kona Lauren Hashian under Oscar-utdelingen 2017..
Dwayne Johnson og kona Lauren Hashian under Oscar-utdelingen 2017..

Imidlertid vil han ikke røpe om han eventuelt vil stille for demokratene eller republikanerne, men fremholder at hans kampanje vil være bygget på samarbeid og inkludering.

– Jeg ville tatt ansvar for alle, særlig om du er uenig med meg. Jeg ville ikke stengt noen ute, sier Johnson, som i intervjuet var motvillig til å kritisere Trump rett ut – men fordømte likevel forsøket på innreiseforbud fra en håndfull muslimske land.

– Det er jeg fullstendig uenig i. Jeg tror helt inn til kjernen på nasjonal sikkerhet, men jeg tror ikke på et forbud som rammer immigranter. Jeg tror på inkludering. Vårt land ble bygd på det, og det fortsetter å være sterkt på grunn av det.

Dwayne Johnson røper ifølge The Guardian også at valgkampanjene til både Trump og Hillary Clinton gjorde sine hoser grønne hos ham, for å oppnå hans støtte. Men han sa nei – til begge. Årsaken var at han ikke ville påvirke noen som var på vippen, og skuffe folk uansett.

Les også: Skal lage Fast & Furious-spinoff

Dwayne Johnson i Fast & Furious 8
Dwayne Johnson i Fast & Furious 8

I mellomtiden fortsetter Johnson å spille inn actionfilmer, der nyeste ut, "Fast and Furious 8", hittil har spilt inn over en milliard dollar. Billetter og mer om filmen finner du her.