Disney•Pixars Coco

Se første trailer til Toy Story 3-skapernes nye film

Den norske premieren er satt på Disney•Pixars nye animasjonsfilm "Coco".

- Planlagt premiere på norske kinoer er 2. februar 2018, opplyser PR-ansvarlig i Walt Disney Norge Cathrine Kanck-Vårdal.

"Coco" er en ny originalhistorie fra Disney Animation sentrert rundt de dødes dag. Filmen handler om den aspirerende musikeren Miguel som lever med en familie hvor musikk er bannlyst. Miguel drar derfor på en ekstraordinær reise for å bevise sitt talent, hvilket fører ham til underverdenen hvor de døde ikke er... vel, ikke fullt så døde. Samtidig nøstes det opp i et urgammelt mysterium.

LES OGSÅ: 20 Disney-klassikere som får nytt liv

- Dette blir spennende. Jeg gleder meg til å se hvordan "Coco" blir tatt imot av barn og foreldre, sier Kanck-Vårdal til Filmweb.

Coco

Norske stemmer

Som seg hør og bør en Disney•Pixar-animasjonsfilm blir "Coco" dubbet til norsk. Både engelsk og norsk versjon blir tilgjengelig her til lands.

- Vi kan foreløpig ikke si mye om de norske stemmene i filmen. Det aller viktigste er å finne den perfekte stemmen til rollen. I våre filmer hører vi ofte en kombinasjon av velkjente og mindre kjente stemmer, noe som jeg også kan love for denne filmen, forteller Kanck-Vårdal.

LES OGSÅ: Disney-klassikerne nordmenn vil ha nyinnspillinger av

Lages av Oscar-vinner

"Coco" regisseres av Lee Unkrich og Adrian Molina, hvorav førstnevnte vant Oscar for sin "Toy Story 3" i 2010. Han var også èn av flere regissører på "Oppdrag Nemo" og "Monsterbedriften". Molina på sin side var med som storyboard-tegner på "Toy Story 3".

Amerikansk premiere er 22. november 2017.

Coco
Coco