Jake Lloyd, Liam Neeson, Ewan McGregor og R2D2 i Star Wars: The Phantom Menace

Forsvarer Star Wars-Anakin i upublisert brev fra 1999

Den nye "Han Solo"-regissøren Ron Howard gikk Jake Lloyd i forsvar i sin tid.

Ikke lenge etter at Ron Howard overtok "Star Wars"-spinoffen "Han Solo" fra Phil Lord og Chris Miller dukker det opp et gammelt brev fra den Oscar-vinnende veteranen adressert til nyhetsmagasinet Newsweek. Det er twitter-bruker og filmskribent Thomas Storaï som har delt det hittil ukjente skribleriet. Det er ikke klart hvordan han fikk tak i dokumentet. Du kan lese brevet i sin helhet i bunn av artikkelen.

FORSVARER: Ron Howard tar Star Wars-skuespiller Jake Lloyd i forsvar.
FORSVARER: Ron Howard tar Star Wars-skuespiller Jake Lloyd i forsvar.

I brevet svarer Howard på en artikkel skrevet av Newsweek i 1999, før "Star Wars: Episode I - Den skjulte trussel" var lansert. Der forsvarer han den da ni år gamle Anakin-skuespilleren Jake Lloyd. Under mellomtittelen BARNET KAN IKKE SPILLE skriver Newsweek at kilder nær produksjonen mener Lloyd stinker og kaller ham utstillingsdukke Skywalker.

LES OGSÅ: Game of Thrones-stjerne får hovedrolle i Star Wars-spinoff

Howard skriver i brevet at Newsweek handler uansvarlig når de angriper en ung skuespiller på den måten, og understreker at hans personlige mening er at Lloyd var glimrende. Regissøren fortsetter:

For Newsweek to attack a child´s performence based on a rumor and without even haveing seen the movie is shameful.

LES OGSÅ: Han skal spille Han Solo

Nå gjenstår det å se om Howard selv får lignende problemer med "Han Solo"-skuespiller Alden Ehrenreich. Ifølge Screenrant er ikke Lucasfilm fornøyd med 27-åringens innsats så langt og har hyret inn en skuespiller-coach midt under innspillingen. Akkurat det er veldig uvanlig.

TWEETET BREVET: Filmskribent og grunnleggeren av The Midi-Chlorian Center, Thomas Storaï, delte det ukjente brevet.
TWEETET BREVET: Filmskribent og grunnleggeren av The Midi-Chlorian Center, Thomas Storaï, delte det ukjente brevet.