Fifty Shades Freed, Ready Player One, Black Panther og Tomb Raider (Vårens storfilmer 2018)

Vårens storfilmer 2018

Superhelter, gigantmonstre og sexlek.

Stor, større, størst. Her er noe av det største du kan kose deg med fram til sommeren:


Coco

COCO

På kino fra: 2. februar

Fra skaperne av "Toy Story 3" kommer et nytt eventyr satt i De dødes land. Unge Miguel ender opp i det fantastiske og fargerike riket etter en rekke mystiske hendelser. I skrivende stund har filmen vanvittige 97 % på anmelder-samlersiden Rotton Tomatoes.

Trailer og mer om filmen her.

Dakota Johnson og Jamie Dornan i Fifty Shades Freed

FIFTY SHADES FREED

På kino fra: 9. fabruar

Så er vi ved veis ende i "Fifty Shades"-serien. "Freed" er siste kapittel i den populære fortellingen om Anastasia og Christian, og deres sex- og kjærlighetsliv. Denne gangen er noen ute etter å hevne seg på Christian, og Anastasia må finne sannheten før de drives fra hverandre.

Trailer og mer om filmen her.


Chadwick Boseman i Black Panther

BLACK PANTHER

På kino fra: 14. februar

Siste skrik fra Marvels superheltunivers. I "Black Panther" møter vi T'Challa, som etter sin far - Kongen av Wakanda's død - returnerer hjem til en isolert, teknologisk avansert afrikansk nasjon for å overta tronen og ta sin rettmessige plass som konge.

Trailer og mer om filmen her.


Atle Antonsen i Norske byggeklosser

NORSKE BYGGEKLOSSER

På kino fra: 21. februar

Oppussingskomedien "Norske Byggeklosser" er en ny norsk komedie inspirert av den norske klassikeren fra 1972, om alle situasjonene som oppstår når evner og omstendigheter ikke nødvendigvis matcher ambisjonene. Atle Antonsen spiller 11 roller.

Trailer og mer om filmen her.


Alicia Vikander i Tomb Raider

TOMB RAIDER

På kino fra: 16. mars

Den uhyre populære TV-spill-heltinnen Lara Croft skal igjen transformeres til kinolerretet. X-Croft Angelina Jolie er byttet ut med en Oscar-vinnende svenske i Alicia Vikander, samtidig som den norske regissøren Roar Uthaug gjør sin første jobb for Hollywood. Dette blir spennende. Heia Skandinavia!

Trailer og mer om filmen her.


Pacific Rim 2

PACIFIC RIM 2

På kino fra: 23. mars

"Star Wars"-skuespiller John Boyega hopper fra ett sci-fi-univers til ett annet. I "Pacific Rim" to tar han kontrollen over en av flere kjemperoboter kalt Jaegers, som følgelig må benyttes til å utrydde utenomjordiske trusler. Jauda. Det blir action.

Trailer og mer om filmen her.

Tye Sheridan i Ready Player One

READY PLAYER ONE

På kino fra: 30. mars

Når Steven Spielberg står som regissør står forventningene i tråd med det. Ready Player One er basert på den populære boka til Ernest Cline med samme navn. Når skaperen av et videospill som kalles Oasis dør, legger han igjen en video som utfordrer alle spillere til å finne en skatt skjult i spillet.

Trailer og mer om filmen her.


Rampage monster

RAMPAGE

På kino fra: 13. april

Husker du et TV-spill fra 80- og 90-tallet hvor du styrte kjempemonstre som skulle ødelegge store verdensmetropoler? Det er disse spillene denne filmen er basert på. Dwayne Johnson har fått jobben med å rydde opp i kaoset, men skal vi tro traileren blir det en vanskelig jobb.

Trailer og mer om filmen her.