Ready Player One og Avatar

Dette kan du se på IMAX og 4DX i påsken

For deg som jakter den ultimate kinoopplevelsen under høytiden.

IMAX på ODEON kinosenter på Storo gir deg verdens største filmformat, mens 4DX på Ringen kino i Oslo utfordrer alle sansene dine med blant annet bevegelige seter og lukt. Nedenfor ser du hvilke filmer som vises i de to formatene.

LES OGSÅ: Slik er 4DX: - Jeg letta fra setet

LES OGSÅ: Slik er Norges eneste IMAX-sal

OBS! Alle filmene går ikke hver dag i påsken. Klikk på ønsket film for å finne tidspunkter.

Ready Player One

READY PLAYER ONE
(IMAX & 4DX)

Når skaperen av et videospill som kalles Oasis dør, legger han igjen en video som utfordrer alle Oasis-spillere til å finne et såkalt påskeegg. Det vil gi finneren hele hans formue. Wade Watts finner den første ledetråden og så starter racet. Basert på den bestselgenden sci-fi-romanen med samme navn.

Kjøp kinobilletter her.


Pacific Rim: Uprising

PACIFIC RIM: UPRISING
(KUN 4DX)

Storslått action med John Boyega (Star Wars). Ti år har gått siden de gigantiske Kaiju-monstrene steg opp fra havet og la verdens storbyer i ruiner. Etter at de ble utslettet av de gigantiske Jaeger-robotene, har situasjonen normalisert seg. Men plutselig begynner noe å røre seg under havoverflaten.

Kjøp kinobilletter her.


Alicia Vikander i Tomb Raider

TOMB RAIDER
(IMAX & 4DX)

I dette actioneventyret følger vi Lara Croft på sin reise for å løse mysteriet rundt farens forsvinning. Filmen er basert på videospillet «Tomb Raider» og er regissert av norske Roar Uthaug. Den tidligere Oscar-vinneren, svenske Alicia Vikander, har hovedrollen.

Kjøp kinobilletter her.


Black Panther

BLACK PANTHER
(IMAX & 4DX)

Møt T'Challa, som etter sin far, Kongen av Wakanda's død, returnerer hjem til en isolert, teknologisk avansert afrikansk nasjon for å overta tronen og ta sin rettmessige plass som konge. Når en mektig fiende dukker opp blir T'Challas evner som konge - og Black Panther - satt på prøve.

Kjøp kinobilletter her.


Star Wars: The Last Jedi

STAR WARS: THE LAST JEDI
(KUN IMAX)

Heltene fra «The Force Awakens» forenes med de galaktiske legendene i et episk eventyr som åpner eldgamle mysterier om Kraften, og avdekker sjokkerende overraskelser fra fortiden. Endelig får vi et ordentlig gjensyn med Luke Skywalker.

Kjøp kinobilletter her.


Sam Worthington og Zoe Saldana i Avatar

AVATAR
(KUN IMAX)

Jake Sully, en tidligere marinesoldat nå lenket til en rullestol, blir rekruttert til å reise lysår unna til den fjerne månen Pandora. Her får Jake i oppdrag å være med å kjempe en kamp for å få tak i et sjeldent mineral som kan redde jordens energikrise. Så transformeres han til en Avatar og alt forandres.

Kjøp kinobilletter her.


Hugh Jackman i The Greatest Showman

THE GREATEST SHOWMAN
(KUN IMAX)

Hugh Jackman spiller hovedrollen i denne musikalfilmen der vi får følge den amerikanske visjonæren P.T Barnum, som fra ingenting lykkes i å skape et spektakulært show som fascinerte mennesker rundt om i hele verden.

Kjøp kinobilletter her.


Jared Leto, Ryan Gosling, Harrison Ford og Ana de Aarmas i Blade Runner 2049

BLADE RUNNER 2049
(KUN IMAX)

Oppfølgeren til filmklassikeren «Blade Runner». LAPD-offiseren K (Ryan Gosling) forsøker å spore opp agenten Rick Deckard (Harrison Ford), som forsvant sporløst for 30 år siden. Samtidig oppdager K en lenge glemt hemmelighet som har potensiale til å kaste restene av samfunnet ut kaos.

Kjøp kinobilletter her.