The Descent, Slither, Raw

Ti blodige skrekkfilmer du kan streame nå

Føler du at du har sett alt det verste? Prøv disse!

Det er en jungel av strømmetjenester der ute, og ikke alle har like mange skrekkfilmer. Streamingguiden vår kan hjelpe deg å finne dem, og her er ti blodige titler du kanskje ikke har sett!

Evil Dead

En løs remake av skrekk-klassikeren fra 1981. 2013-versjonen følger Mia, en ung heroinist som blir kjørt til en hytte dypt inne i skogen for avvending, for så å bli terrorisert av demoner. Det er intenst, blodig og overraskende bra, og du kan streame det nå på fire plattformer!

Søk opp Evil Dead i Streamingguiden her!

Frozen

Nei, ikke den Frozen. Denne skrekkfilmen handler om en gjeng skiturister som sitter igjen i skiheisen mens anlegget stenger for helgen. Det hele blir spennende, skummelt og ikke minst veldig blodig.

Søk opp Frozen i Streamingguiden her!

The Devil's Rejects

Dette er en oppfølger til Rob Zombie’s House of 1000 Corpses, men psykopatfamilien som var skurkene i den filmen har blitt hovedpersonene i denne virkelig sadistiske skrekkfilmen. Virkelig noe av det sykeste du kan streame i kveld!

Søk opp The Devil's Rejects i Streamingguiden her!

Slither

Scifi-svart humor-skrekk er kanskje ikke alles sjanger, men det blir ikke gjort bedre enn Slither fra 2006. En parasitt tar over menneskers kropper for å spise dyr og mennesker, og spre seg. Her snakker vi skikkelig moro-skrekk, fylt med blod og gugge!

Søk opp Slither i Streamingguiden her!

Raw

Fransk-belgisk kannibalfilm på sitt beste! En vegetariansk veterinærstudent oppdager gradvis at hun ELSKER rått kjøtt. Nydelige bilder møter kannibalskrekk som kiler i ryggmargen, og du kan se den i stua i kveld!

Søk opp Raw i Streamingguiden her!

The Autopsy of Jane Doe

Trolljegeren-regissør André Øvreland dro til USA for å lage denne intense skrekkfilmen om en noe uvanlig obduksjon. En uidentifisert kvinne er funnet død, men har ingen ytre skader. To rettsleger forsøker å løse mysteriet, og spenninga bygger seg til før andre halvdel av filmen blir en intens, blodig og overraskende skrekkhistorie.

Søk opp The Autopsy of Jane Doe i Streamingguiden her!

Cult of Chucky

Child’s Play-serien har gått jevnt og trutt i nesten 30 år, med samme manusforfatter på hver eneste film. De siste to filmene, Curse of Chucky og Cult of Chucky, har gått rett på video, men er seriens best anmeldte, morsomste og ikke minst blodigste.

Søk opp Cult of Chucky i Streamingguiden her!

Låt den rätte komma in

Hvis du ikke har fått med deg denne svenske skrekk-klassikeren må du løpe til Streamingguiden nå! En 12 år gammel gutt blir venn med en vampyrjente. Dette fører naturlig nok til blodig skrekk i det kalde, svenske vintermørket, og hvis du tåler det kan du krype inn under dyna og se filmen nå!

Søk opp Låt den rätte komma in i Streamingguiden her!

Ouija: Origin of Evil

En skrekkfilm basert på et brettspill om å snakke med spøkelser høres kanskje ikke ut som det beste utgangspunktet for en film, og Ouija (2014) er heller ikke en klassiker. Men prequelen, satt til 60-tallet med en liten familie i sentrum, er både mer original, spennende og blodig, og burde sjekkes ut av alle som elsker skrekk.

Søk opp Ouija: Origin of Evil i Streamingguiden her!

The Descent

Seks jenter utforsker en grotte, og møter skumle vesener. Det er enkelt, effektfullt og dritskummelt. Inni grottesystemet er det mørkt, noe som både gjør filmen nervepirrende, og dessverre kan resultere i litt mindre synlig blod og gørr, men hvis du digger skrekk er The Descent utvilsomt en film å sjekke ut!

Søk opp The Descent i Streamingguiden her!