Creed 2

Dette må du vite før du ser Creed 2

Det kan være vel så viktig å huske hva som skjedde i Rocky IV som Creed 1.

Creed 2 kommer om to uker, og er en oppfølger til Creed. Men det er også en slags oppfølger til Rocky IV. Hvis du ikke har sett Rocky IV har vi samlet alt du kan trenge å vite!

Hva skjedde i Rocky IV?

Ivan Drago, spilt av Dolph Lundgren, var en sovjetisk bokser som ville vise at Sovjet var sterkere enn amerikanerne. Apollo Creed, spilt av Carl Weathers, var bokseren som tidligere hadde slått Rocky Balboa, spilt av Sylvester Stallone. Han var pensjonert, men gikk inn for å ta opp kampen mot Ivan på vegne av USA.

Rocky prøvde å stoppe han, men Apollo insisterte, og Rocky endte opp som treneren hans. Ivan Drago drepte Apollo under kampen, og kommenterte at “If he dies, he dies.”

Rocky dro til Russland for en revansjekamp, og vant! Etter kampen holdt han en tale som endte den kalde krigen og sørget for at alle ble venner.

Hva sier det om Creed 2?

C2-01193-R_master-rev-1.jpg

Creed 2 foregår over 30 år senere, og Ivan Dragos sønn Viktor Drago er klar for å møte Apollos sønn Adonis. Tessa Thompson og Michael B. Jordan er tilbake. Det samme er Sylvester Stallone, Dolph Lundgren og Brigitte Nielsen, og nykommer Florian Munteanu spiller Viktor Drago.

Vi håper du er klar, for filmen kommer på kino 7. desember.