Dwayne Johnson og Jason Statham i Fast & Furious: Hobbs & Shaw

Fast-gutta Hobbs & Shaw teamer opp for å redde verden

Her er ukens premierer!

Hobbs & Shaw

Fast & Furious: Hobbs & Shaw

Premiere: Fredag 2. august

To av verdens største actionstjerner, Dwayne Johnson og Jason Statham, får sin egen film. Handlingen foregår to år etter "The Fate of the Furious" (Fast 8), og Luke Hobbs og Deckard Shaw hater hverandre fremdeles mer enn pesten. Når cyberterroristen Brixton Lore (Idris Elba) truer med å slippe løs et virus som kan utslette menneskeheten, har de ikke noe annet valg enn å samarbeide.

Billetter, trailer og mer om filmen

Emma Thompson i Late Night

Late Night

Premiere: Fredag 2. august

Kathrine (Emma Thompson) er en talkshow-vert med bein i nesa og en forfatterstab bestående kun av menn. En dag får hun beskjed om at hun ikke lenger får fortsette som vert, og innser at hun blir nødt til å fornye seg for å beholde jobben. Hennes verden blir snudd på hodet i det hun ansetter sin aller første kvinnelige tekstforfatter, Molly (Mindy Kaling). Ansettelsen viser seg å bringe med seg uante og hysteriske konsekvenser.

Billetter, trailer og mer om filmen

16

Mio - Eventyr i Middelhavet

Premiere: Fredag 2. august

Den lille foreldreløse seilerfuglen Mio er adoptert av et måkepar, og sliter for å bli akseptert i måkekolonien. Når han møter andre seilere, befinner han seg plutselig mellom to verdener og må bestemme seg for hvor han egentlig hører hjemme.

Billetter, trailer og mer om filmen

Neste uke...

...fredag 9. august er det premiere på "Angry Birds filmen 2", "Poms - Lives dans" og sist, men ikke minst André Øvredals "Scary Stories to Tell in the Dark".