Andy Serkis regisserer Venom 2

Andy Serkis regisserer Venom 2

Andy Serkis, best kjent for å spille aper og Gollum, skal regissere oppfølgeren til Tom Hardys Marvel-film!

Venom ble sett av 140 000 nordmenn på kino, og filmen hintet skamløst om en oppfølger. Allerede i november satt Sony av 2. oktober 2020 for en Untitled Sony-Marvel sequel, og vi regnet det som en bekreftelse.

I dag er vi enda ett skritt nærmere Venom 2. Filmen har nemlig fått en regissør, og det er ingen ringere enn Andy Serkis.

Les også: Ghostbuster tilbake i Zombieland 2

Serkis var en britisk teater- og stemmeskuespiller før han fikk sitt store gjennombrudd i rollen som Smeagol/Gollum i Ringenes herre-filmene. Han spilte rollen i en tettsittende kondomdrakt med streker og pingpong-baller, før en gjeng dyktige effektmakere og animatører forvandlet han til datakreasjonen Gollum.

Serkis har senere spilt King Kong, Caesar fra Planet of the Apes-filmene og startet sitt eget performance capture-studio.

Han regisserte second unit (teamet som ofte tar seg av actionsekvenser, detaljbilder og etableringsbilder) på Peter Jacksons Hobbiten-trilogi, og har selv regissert to langfilmer: Polio-dramaet Breathe og Netflix-filmen Mowgli.

Les også: Storfilmen Mowgli er på Netflix

Andy Serkis liker grandiøst og teatralsk skuespill, så vi regner med at Hardy får et nokså fritt spillerom, også i toer'n! Venom 2 blir skrevet av Kelly Marcel, som skrev Venom sammen med duoen Jeff Pinkner og Scott Rosenberg.

Venom 2 har ennå ingen Norgespremiere, men skal etter planen på kino i USA 2. oktober 2020.