Kevin Hart bilulykke 2019

The Rock: – Kevin Hart har det bra

Superstjerna alvorlig skadet etter stygg bilulykke.

Dwayne "The Rock" Johnson var gjest hos Kelly Clarkson i hennes TV-show da han fortalte at vennen var "en heldig mann".

– Alt er vel. Jeg hadde kontakt med ham i dag. Og vet du: Slike ting kan skje i livet, og heldigvis var han godt stroppet fast i bilsetet, lød det fra Johnson ifølge BBC.

Muligens som svar på det som hevdes; at den ombygde 70-tallsbilen til tross for massiv motorkraft ikke var utstyrt med fempunkts belte – men angivelig bare et hoftebelte, meldte TMZ.

Les også: Joaquin Phoenix hyller avdød bror i rørende tale

Kevin Hart skal ha kjørt gjennom dette gjerdet og rullet ned en skrent i California.
Kevin Hart skal ha kjørt gjennom dette gjerdet og rullet ned en skrent i California.

Dramatisk

Kevin Hart var passasjer da muskelbilen kjørte gjennom et gjerde og rullet ned en skrent i California 1. september. Komikeren og skuespilleren ble sammen med sjåføren bragt til sykehus, og de første meldingene var dramatiske. Det viste seg at Hart hadde tre brudd i ryggraden.

Hart skulle vært Clarksons første gjest. I stedet steppet Dwayne Johnson inn – etter å ha avbrutt bryllupsreisen med den nye konas velsignelse. Hart og Johnson er nære venner, og har spilt sammen i filmer som "Jumanji" og "Central Intelligence".

– Helt ærlig, så kunne det gått mye verre. Han er en heldig mann, og det vet han. Jeg ønsker ham god og rask bedring, og så skal jeg komme på besøk til ham snart, sa The Rock videre.

Les også: Kultfilmen Face/Off spilles inn på ny

INSTAGRAM: Tidligere i sommer delte Kevin Hart delte dette bildet av seg foran ulykkesbilen.
INSTAGRAM: Tidligere i sommer delte Kevin Hart delte dette bildet av seg foran ulykkesbilen.

40-årsgave

Kevin Hart er fortsatt innlagt på sykehus. Han ble operert, og for tre dager siden meldte TMZ at han var på beina – om enn sakte og ustøtt – for å begynne opptrening.

I mellomtiden plukker politiet fra hverandre bilen, som var hans og en 1970-modell Plymouth Barracuda, for å finne årsaken til ulykken. 7

Bilen skal ha vært en heftig utgave, ombygd av selskapet SpeedKore, melder Hotrod, og Hart kjøpte den som bursdagsgave til seg selv da han fylte 40 år i juli.