Woody, Bo Peep og Brillebjørn

Fortsett historiene hjemme

Ta med Toy Story-gjengen, Brillebjørn og Elsa hjem fra kinoen!

Innlegget er sponset av Pickatale

Higer barna etter et gjensyn med Woody, Buzz, Jessie og Bo Peep om dagen? Da har vi en gledelig nyhet – nå kan du oppleve Toy Story og mange andre favoritter når du vil!

Barn elsker bøker med gode illustrasjoner og karakterer de kjenner, enten de kan lese selv, eller finkjemmer bildene mens en voksen leser høyt.

I lese- og lytteappen Pickatale finner du over 1250 digitale barnebøker på norsk, og over 700 på engelsk. Alle bøkene kombinerer lyd, tekst og illustrasjoner, og siden alt på siden er klikkbart, og de kan følge teksten ord for ord mens de lytter, blir det en interaktiv verden som gjør lesingen morsom for barna.

Pickatale er en abonnementstjeneste, og koster 89 kroner i måneden. Hvis familien din kribler etter å prøve tjenesten allerede, kan dere som Filmwebs lesere prøve den gratis i 1 måned.

Prøv Pickatale gratis her

Vi har samlet noen av de mest spennende opplevelsene Pickatale kan gi deg og familien din!

Disney-klassikere

Toy Story 3 i Pickatale

Toy Story 4 er den mest populære kinofilmen for tiden, og i Pickatale finner du flere bøker basert på filmene. Barna kan lese selv, eller følge en fortellerstemme. Hvis de stusser på et ord, glemmer hva dinosauren Rex heter eller lurer på hvordan man staver "seng", kan de klikke hvor som helst på siden og få ordet lest høyt, med tekst på skjermen.

I tillegg til Toy Story har Pickatale bøker om Anna og Elsa fra Frost, Rive-Rolf, Aladdin, Løvenes konge og mange andre Disney-figurer!

Brillebjørn

Brillebjørn i Pickatale

Årets største kinobegivenhet for jenter og gutter i barnehagealder er nok Brillebjørn på ferie, som kommer på kino 11. oktober. Den lille bjørnen fra barne-TV gir de aller minste morsomme historier det er lett å kjenne seg igjen i, med danse- og tenkepauser underveis.

Pickatale tilbyr hele ni bøker om Brillebjørns fantasimagi, som barna kan følge og bla i, helt selv!

Faktabøker

Faktabok i Pickatale

Enten barna dine elsker vikinger, verdensrommet eller søte dyreunger, har Pickatale egenproduserte faktabøker med gode bilder og enkle tekster. Med over 70 bøker om blant annet ballett, lastebiler og Asia kan barna lære nye ting, enten de leser selv eller følger en forteller.

Kjente figurer

Gråtass i Pickatale

Pickatale tilbyr barnebøker fra kjente norske forlag som Achehoug, Gyldendal og Cappelen Damm. Blant de 1250 norske bøkene finner du historier om den lille traktoren Gråtass, sjøormen Ruffen som ikke kunne svømme, barne-TV-pingvinen Pingu, redningsskøyta Elias, dansemusa Angelina Ballerina og lokomotivet Thomas!

Pickatale Junior

Pickatale Junior

Hver uke gir Pickatale ut en ny avis, Pickatale Junior, for barn mellom 8 og 12 år. I avisa kan du lese siste nytt om klimastreiken, brannen i Amazonas, nettvett og hvilke politiske partier som har flest velgere som tror på spøkelser.

I tillegg har de Pickatale Junior Kids for de minste, med teamer som "sirkus" og "regnskogen"!

Les, lytt og lær med Pickatale!

Prøv Pickatale gratis her