Mia Wasikowska i Judy & Punch

Første Judy & Punch-trailer: Dropper du denne, går du seriøst glipp av noe

Dukker, hekser og hevn; totalt koko - og sjukt kult!

Ok, jeg skal innrømme at jeg ikke visste stort om hevn-krim-kostyme-dramakomedien (really IMDb?) "Judy & Punch" da jeg våknet i morges, men etter å ha sett den første traileren er jeg f.a.n.

Filmen er basert på den berømte engelske dukketeatertradisjonen "Punch and Judy" (ikke gi opp helt enda), og har Mia Wasikowska og Damon Herriman, som spilte Charles Manson i både "Once Upon a Time in...Hollywood" og Netflix-serien "Mindhunter", i hovedrollene.

Les også: Jame Lee Curtis får kjørt seg i Halloween Kills

Mia Wasikowska i "Judy & Punch".
Mia Wasikowska i "Judy & Punch".

Hevnen er søt

Mirrah Foulkes, best kjent for sin rolle i "The Crown", har skrevet og regissert filmen - som er satt til den røffe byen Seaside, hvor innbyggerne strømmer til Punch and Judys marionette-teater. Ekteparet Punch (Herriman) og Judy (Wasikowska) har levert magiske dukke-show i en årrekke, inntil den skjebnesvangre dagen datteren deres utsettes for en tragisk ulykke- og den bedrukne hissigproppen Punch banker opp Judy og etterlater henne i skogen for å dø...

Du har sannsynligvis allerede gjettet at Judy ikke er ei dame som gir seg så lett, og hun legger en plan for å få sin søøøte hevn.

"Judy & Punch" høstet glimrende anmeldelser under Sundance tidligere i år, og får premiere i Storbritannia 15. november. Filmen har så langt ikke fått norsk kinodistribusjon, men jeg håper, virkelig håper den gjør det. Dette ser SÅ kult ut!