John Wick-spinoff med kvinnelig hovedrolle på vei

Publisert:
Sist oppdatert:

...og vi tror du har sett henne før.

Annonse

"John Wick"-seriens fjerde og neste film har premiere i mai 2021, men Lionsgate har skjønt at franchiser som ikke leverer spinoffs, er en dårlig deal.

Av den grunn har studioet hyret inn Len Wiseman ("Die Hard 4.0", "Underworld") til å regissere mer innhold fra Wick-universet, og denne gangen er det snakk om en kvinnesentrert spinoff med tittelen "Ballerina". Det skriver Collider.

Og hvor kommer så denne ballerinaen fra? Vel, hun ble faktisk teaset allerede i "John Wick: Chapter 3 - Parabellum". I sluttscenen søker Wick tilflukt med Anjelica Hustons karakter The Director, og i bakgrunnen kan vi skimte en dansende ballerina, som mystisk nok deler tatoveringssmak med Wick...

ALT gir SÅ mye mer mening nå!

Annonse

Les også: Høstens kvalitetfilmer 2019

Hevner i tutu

Handlingen i den kommende actionfilmen vil dreie rundt en ung, kvinnelig snikmorder som ønsker å hevne seg på...ja, du gjettet riktig; folka som drepte familien hennes. Produksjonen er allerede i gang, basert på et manus ført i pennen av Shay Hayyen, som også forfattet "John Wick: Chapter 3".

"Ballerina" har foreløpig ingen premieredato, rollelista er tom og vi aner ikke om Keanu Reeves vil dukke opp i en cameo. Vi er heller ikke heeelt overbeviste om at Wiseman vil leve opp til John Wick-nivået, sånn action-messig...Hm.

Vi oppdaterer dere så fort vi har noe mer å melde.

Annonse