Ukens premierer

Maleficent, norsk spionthriller og haibonanza

Her er ukens filmnyheter på kino!

Maleficent: Mistress of Evil

MALEFICENT: MISTRESS OF EVIL

Premiere: Onsdag 16. oktober

Angelina Jolie og Elle Fanning er tilbake på kinolerretet som den mørke feen Maleficent og prinsesse Aurora. Denne gangen befinner vi oss flere tiår etter hendelsene i "Maleficent", og kroningen av prinsesse Aurora nærmer seg. Nye fiender truer riket, og allianser må dannes for å forsvare de magiske innbyggerne...

Billetter, trailer og mer om filmen

Spionen

SPIONEN

Premiere: Fredag 18. oktober

Sonja Wigert (Ingrid Bolsø Berdal) levde som diva og stjerne i Stockholm ved utbruddet av andre verdenskrig, og hun fanget raskt oppmerksomheten til nazi-offiseren Josef Terboven. Wigert blir rekruttert av svensk etterretning som spion, og pleier intim kontakt med Terboven, som rekrutterer henne for å spionere på svenskene. Med faren i fengsel i Oslo, og en gryende kjærlighetshistorie til en ungarsk diplomat i Stockholm, må Sonja bevege seg på en stram line for å håndtere et spill - og en rolle - som får fatale følger for henne.

Billetter, trailer og mer om filmen

47 Meters Down: Uncaged

47 METERS DOWN: UNCAGED

Premiere: Fredag 18. oktober

Fire eventyrlystne tenåringsjenter drar avgårde for å oppleve ruinene av en gammel mayansk by som ligger 47 meter under havoverflaten. Det som skulle bli en opplevelse for livet for jentene, utvikler seg til en kamp om liv og død, da jentene oppdager at ruinene er hjemstedet for sultne hvithaier. Med stadig synkende oksygenforsyning må de navigere gjennom de klaustrofobiske grottene for å finne en vei ut av et undervannshelvete.

Billetter, trailer og mer om filmen

Baby Jane

BABY JANE

Premiere: Fredag 18. oktober

19 år gamle Jonna er akkurat ferdig med utdannelsen og flytter inn til byen. Hun nyter friheten inntil hun, midt på natten, blir angrepet av en mann. 30 år gamle Piki, en kvinne med mørke intense øyne, kommer til unnsetning. Jonna og Piki forelsker seg, men høsten kommer og drømmen om alt som kunne vært blekner i regnet... Filmen er basert på boka til en av Finlands største forfattere, Sofia Oksanen.

Billetter, trailer og mer om filmen

Frida Gustavsson og Albin Grenholm

FYR OG FLAMME

Premiere: Fredag 18. oktober

Året er 1940, og på hver side av Djurgården ligger to konkurrerende fornøyelsesparker. De to eierfamiliene har ligget i åpen strid med hverandre i flere tiår, men alt endres den natten da de to unge arvtakerne, John og Ninni, innleder en forbudt kjærlighetshistorie. I skyggen av en rasende verdenskrig, trappes konflikten mellom familiene opp i samme takt som kjærligheten mellom det unge paret blomstrer stadig heftigere...

Billetter, trailer og mer om filmen

The Informer

THE INFORMER

Premiere: Fredag 18. oktober

En tidligere innsatt som arbeider undercover for F.B.I får seg selv fengslet igjen for å infiltrere mafiaen som sitter inne i et sterkt bevoktet fengsel. Basert på den bestselgende svenske krimboken "Tre sekunder".

Billetter, trailer og mer om filmen

Operasjon Mumie

OPERASJON MUMIE

Premiere: Fredag 18. oktober

Oppfølgeren til "Operasjon Mørkemann". Når det kommer en mumieutstilling til Elvestad, skjer en rekke uforklarlige ulykker blant de ansatte ved museet. Det ryktes at museet er rammet av farao Tutankhamons forbannelse. Er virkelig den gamle myten årsaken til de mystiske ulykkene eller finnes det en annen forklaring? Barnedetektivene Tiril og Oliver og sporhunden Åtto er på saken.

Billetter, trailer og mer om filmen

Neste uke...

...er det endelig premiere på "Hustlers" med J-Lo i hovedrollen, den kritikerroste musikkbiografien "Judy", skrekkfilmen "Koko-di Koko-da", dansedramaet "I morgen danser vi" og den stjernespekkede actionoppfølgeren "Zombieland: Double Tap".