Snekker Andersen og Julenissen

Fra julestemning med snekker Andersen til Terminator-oppfølger med Arnold

Her er ukens nyheter på kino.

Emilia Clarke i Last Christmas

LAST CHRISTMAS

Premiere: Fredag 8. november

Romantisk komedie ledsaget av et herlig soundtrack med sangene til George Michael og Wham. Kate (Emilia Clarke) er notorisk flink til å alltid ta de gale valgene. Bunnpunktet kommer når hun må ta en jobb som alv i en julebutikk. Men der møter hun og forelsker seg i Tom, og lykken ser endelig ut til å snu. Han lærer henne å sette pris på julen på en helt ny måte, men forviklingene har såvidt begynt. Se opp, Love Actually - en ny julefilmklassiker er på vei!

Billetter, trailer og mer om filmen

Snekker Andersen og den vesle bygda som glømte at det var jul

Premiere: Fredag 8. november

En ny julefortelling fra universet til Alf Prøysen, en av våre mest kjente og kjære forfattere. Snekker Andersen og Julenissen er tilbake og denne gangen må de hjelpe lille Elise med å redde jula før det er for sent.

Billetter, trailer og mer om filmen

Terminator: Dark Fate

TERMINATOR: DARK FATE

Premiere: Fredag 8. november

Mer enn to tiår har gått siden Sarah Connor (Linda Hamilton) forhindret Judgement Day, og med det forandret framtiden og omskrev menneskehetens skjebne. Dani Ramos lever et enkelt liv i Mexico City med sin bror og far da en svært avansert ny Terminator, en Rev-9 reiser tilbake i tid for å drepe henne. Danis overlevelse avhenger av å slutte seg til Grace, en forsterket supersoldat fra fremtiden, og krigsherdede Sarah Connor. Rev-9 ødelegger hensynsløst alt og alle i jakten på Dani, og de tre blir ledet til T-800 (Arnold Schwarzenegger) som muligens blir deres siste håp.

Billetter, trailer og mer om filmen

Sorry We Missed You

SORRY WE MISSED YOU

Premiere: Fredag 8. november

Ricky og familien hans strever med gjeld etter den økonomiske nedturen i 2008. En mulighet til økonomisk uavhengighet kommer med en skinnende ny varebil og sjansen til å arbeide som selvstendig næringsdrivende innen transport og budvirksomhet. Det er hardt arbeid og konas sykepleierjobb er ikke mye enklere. Ricky, kona og deres to barn utgjør en sammensveist og nær familie, men når alle medlemmene trekkes i ulike retninger kommer man før eller senere til et bristepunkt. Nytt sosialrealistisk drama fra Ken Loach ("Jeg, Daniel Blake").

Billetter, trailer og mer om filmen

DSCF5768-1.jpg

Premiere: Fredag 8. november

20 år gamle Daniel opplever en åndelig transformasjon idet han soner sin dom i et ungdomsfengsel. Forbrytelsen han har begått, hindrer ham i å søke presteutdannelse, og etter prøveslatelsen blir han sendt til å jobbe på et snekkerverksted. Daniel har likevel ingen intensjon om å gi opp drømmen sin, og utkledd som en prest bestemmer han seg for å lede den vesle byens menighet. "Boże Ciało" er Polens Oscar-kandidat.

Billetter, trailer og mer om filmen

Neste uke...

...får vi se "The Shining"-oppfølgeren "Doctor Sleep", krigsfilmen "Midway", den islandske Oscar-kandidaten "En hvit, hvit dag" og den franske storsuksessen "Yao".

PS! Husk å opprette en profil hos oss! Da vil du få mulighet til å lagre filmer i en egen watchlist, ved å klikke på watchlist-ikonet på filmene i programmet, i lista over kommende filmer og på filmplakatene i Streamingguiden.