Superman Henry Cavill

Henry Cavill nekter å gi opp Superman

"The cape is in the closet. It's still mine..."

For vel et år siden kunne THR melde at Henry Cavill, som har spilt Superman i tre storfilmer, var klar for å legge Stålmannen og samarbeidet med Warner Bros. på hylla. Partene ønsket ikke å kommentere saken på tidspunktet, og en offisiell bekreftelse på splittelsen har så langt ikke nådd oss.

I et nytt intervju med Men's Health, innrømmer derimot Cavill at han ikke er villig til å gi opp rollen helt enda - og er mer enn klar for å tre inn i den røde og blå superdrakta igjen:

- The cape is in the closet. It’s still mine… I’ve not given up the role. There’s a lot I have to give for Superman yet. A lot of storytelling to do. A lot of real, true depths to the honesty of the character I want to get into. I want to reflect the comic books. That’s important to me. There’s a lot of justice to be done for Superman. The status is: You’ll see.

Cavill entret DC-universet i 2013 i Superman-rebooten "Man of Steel", men filmen levde ikke opp til Warner Bros forventninger, og studioet satte oppfølgeren på vent. I stedet kastet de Cavill inn i "Batman v Superman: Dawn of Justice", hvor han delte lerretet (og rampelyset) med Batman (Ben Affleck) og Wonder Woman (Gal Gadot). Cavills neste utfordring ble "Justice League" - en film preget av STORE humper på veien. Her snakker vi både regissørbytte og scener som måtte spilles inn på nytt (...og Superman, stakkars, fikk ikke en gang plass på plakaten).

Les også: The Mask 2 med Jim Carrey kan være på vei

Henry Cavill i Batman v Superman: Dawn of Justice
Henry Cavill i Batman v Superman: Dawn of Justice

Til Men's Health oppsummerer Cavill DC-CV'n sin slik:

- (Man of Steel?) A great starting point. If I were to go back, I don’t think I’d change anything.(Batman v Superman?) Very much a Batman movie. And I think that realm of darkness is great for a Batman movie. (Justice League?) It didn’t work.

Til tross for at Cavill fremdeles er Supermanns ansikt utad - og har blitt lovet en solo-oppfølger i årevis, ser det ikke ut til at det skjer med det første. Flere regissører har fridd til Warner Bros. med idéer gjennom årene, men studioet har hittil ikke latt seg rive med. Vi krysser virkelig fingrene for Cavills Superman får en ny sjanse, for helt ærlig; vi har aldri fått bli ordentlig kjent med ham...

PS! Er du klar for en dose Henry Cavill i hovedrolleformat, kan du glede deg til Netflix seriesatsing "The Witcher", som slippes på strømmetjenesten 20. desember.