Jim Carrey i The Mask

The Mask 2 med Jim Carrey kan være på vei

Sssmokin!

Aller først, så vi har det sagt med en gang; kilden(e) som melder dette er mindre troverdig(e) - så ha i bakhodet at dette kun er et RYKTE. Tanken er likevel underholdene nok.

Med kultkomediene "Ace Ventura", "Dum og dummere" og "The Mask", tok Jim Carrey verden med storm i 1994 - og nå melder We Got This Covered at skuespilleren muligens vender tilbake i en av hans mest ikoniske roller, selveste Masken, for en oppfølger.

I Oscar-nominerte "The Mask" spiller Carrey den nitriste bankmannen Stanley Ipkiss, en fyr med et særdeles grått liv - og selvfølgelig; null drag på damene. Alt endrer seg derimot drastisk når Stanley snubler over en gammel maske, som forvandler ham til en sinnsyk, uimotståelig og vanvittig festlig virvelvind - som beveger seg raskere enn lynet, tar rotta på kjeltringer og er helt konge på dansegulvet.

Les også: Joker-oppfølgeren er på vei

Jim Carrey og Cameron Diaz i "The Mask".
Jim Carrey og Cameron Diaz i "The Mask".

Hva med Cameron?

I den originale filmen ble Maskens store kjærlighet spilt av Cameron Diaz ("Alle elsker Mary"), men ryktene sier (såvidt vi vet) ingen ting om hun også blir å se i en eventuell oppfølger. Handling, regissør og øvrige involverte er heller ikke detaljer internett kan by på i skrivende stund.

Uansett om "The Mask 2" blir en realitet eller ei, er det ikke lenge til vi får se Jim Carreys gummitryne på det store lerretet igjen. Carrey spiller nemlig Sonics erkefiende Dr. Robotnik i "Sonic the Hedgehog" som har norgespremiere på selveste Valentisdagen, 14. februar.

Les også: Her er den nye Sonic-traileren (FOR en oppgradering!)

Jim Carrey og Cameron Diaz i The Mask

Til slutt må vi bare slenge på dette over middels sjarmerende bildet av Jim Carrey og Cameron Diaz på premieren til "The Mask" i 1994. SE på dem da!