Weinstein

Weinstein-rettssaken: Gigi Hadid kan bli jurymedlem – kjenner flere av kvinnene

Til tross for at Hadid er god venn med Cara Delevingne, som er blant dem som har kommet med anklager mot Harvey Weinstein, er hun likevel aktuell som jurymedlem.

Hun er nemlig en av over 100 personer hittil innkalt til jurytjeneste. Det rapporterer Variety fra rettssaken som pågår i New York.

Mandag stilte den amerikanske supermodellen i retten for å svare på spørsmål fra dommeren, blant annet om hun trodde hun kunne være rettferdig – selv om hun har møtt Harvey Weinstein.

– Jeg tror jeg kommer til å kunne klare å ha et åpent sinn overfor fakta i saken, svarte Gigi Hadid.

Les også: Billie Eilish står for den nye James Bond-låta

Harvey Weinstein og kona Georgina Chapman
Harvey Weinstein og kona Georgina Chapman

Cara Delevigne med anklage

Hun fortalte også at hun har møtt skuespilleren Salma Hayek, som står på listen over personer som kan være relevante i saken.

Hadids gode venninne Cara Delevingne, også hun modell og skuespiller, anklaget i 2017 filmmogulen for å ha prøvd å kysse henne under et møte på et hotellrom.

Gigi Hadid skal også ha møtt skuespilleren Salma Hayek, som tidligere har uttalt seg om Weinsteins oppførsel og står på en liste over personer som kan være relevante i saken.

Rettssaken mot Harvey Weinstein ble innledet for en uke siden, og er forventet å vare mellom seks til åtte uker. Hadid skal tilbake til videre utspørring torsdag, skriver Variety.