Erlend, Karen Øye og Cengiz Al i Filmnytt

Se 1917, Johnny Depp og Elleville Elfrid på kino denne uka

Filmnytt gir deg oversikt over ukas premierer og nyheter, og muligheten til å vinne kinobilletter.

For å delta i ukas Filmnytt-konkurranse og vinne kinobilletter, svar i Facebook-kommentarfeltet her.

Medlemmer avKinoklubben kan se Bombshell og flere utvalgte filmperler til halv pris!

Du finner alltid flere streamingtips på Streamingguiden.

De siste nyhetene innen filmverdenen finner du her.

Dean-Charles Chapman og George MacKay i 1917

1917

Premiere: 24. januar

Første verdenskrig raser og to unge britiske soldater, Schofield (George MacKay) og Blake (Dean-Charles Chapman), sendes ut på et tilsynelatende umulig oppdrag; Å krysse fiendtlig territorium for å gi en isolert bataljon en beskjed som, om den ikke kommer frem, vil sende dem alle – inkludert Blakes egen bror - inn i den sikre død.

Billetter, trailer og mer om filmen her

Les også: Her er de første reaksjonene på krigsfilmen 1917: - Jeg har aldri sett noe liknende

The Grudge

THE GRUDGE

Premiere: 24. januar

En mor myrder familien sin, og en detektiv blir satt til å undersøke den mystiske saken. Når hun oppdager at det hviler en forbannelse over huset, som fordømmer de besøkende, innser hun raskt at demoniske ånder har henne i siktet.

Billetter, trailer og mer om filmen her

The Lighthouse

THE LIGHTHOUSE

Premiere: 24. januar

Regissøren av "The Witch" er tilbake med en ny skremmende filmopplevelse. To fyrvoktere på en avsidesliggende øy begynner å miste grepet om virkeligheten etter hvert som isolasjonen setter sitt preg på dem. Er fyrhuset hjemsøkt av onde krefter, eller er det deres egne hemmeligheter som holder på å drive dem til vanvidd? Med Robert Pattinson og Willem Dafoe i hovedrollene.

Billetter, trailer og mer om filmen her

100 ting

100 TING

Premiere: 24. januar

Bestekompisene Toni og Paul vedder på at de kan gi avkall på alle eiendelene sine i 100 dager, hvor de får én gjenstand tilbake hver dag. I løpet av dette veddemålet innser de to at det eneste de ikke kan være uten er vennskapet deres. En historie om forbrukersamfunnet og jakten etter de virkelig viktige tingene i livet.

Billetter, trailer og mer om filmen her

Elleville Elfrid – på barne-TV og film

ELLEVILLE ELFRID

Premiere: 24. januar

Elleville Elfrid vil lage (et spektakulært) sirkus på Soltoppen for bestevennen Henrik. Et magisk trylletriks er under planlegging, men når tøffe Johnny flytter inn i nabolaget endrer alt seg.

Billetter, trailer og mer om filmen her

RSG_00811.jpg

RICHARD SAYS GOODBYE

Premiere: 24. januar

Etter å ha mottatt den tunge beskjeden om uhelbredelig kreftdiagnose, bestemmer den engelske professoren Richard (Johnny Depp) seg for å utnytte den lille tiden han har igjen på jorden til det fulle. Han fester, røyker og å gjør som han vil. Richards nye holdning til livet har i midlertidig innvirkning på studentene hans, kollegene, hans beste venn, hans kone og hans tenåringsdatter som alle har akseptere ham som den gammelmodige professoren som var like pålitelig som han var kjedelig.

Billetter, trailer og mer om filmen her